İ5 6500 ve MSI R9 380 4GB Sistem

ALSANCAKTR

Hectopat
Yer
İst
Daha fazla  
Meslek
...
image.jpeg

image.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer acelen yoksa rx480'i bekle derim. Ama illaki alıcam diyorsan işlemciyi i5 6400 yapıp ekran kartını r9 380x yapabilirsin. Biraz aşabilir bütçeni.

Anakart alakasız derken anlamadım

Rx 480 bekleyebilirim acelem yok lakin diğer parçalarla rx 480 uyumlu olur mu ? ( ram 2133 mhz alacagım )

Ram yüzünden alakasız demiştim zaten ama sorun kalmamış. RX için ise bekleyip görmek gerek. Ben pek sorun çıkaracağını zannetmiyorum ancak yinede RX satışa sunulduğunda RX480 ve anakartın uyumu ile ilgili konu açmanızı öneririm.

Anakart alakasız derken anlamadım

Rx 480 bekleyebilirim acelem yok lakin diğer parçalarla rx 480 uyumlu olur mu ? ( ram 2133 mhz alacagım )
Işlemciyi 30 lira farkla 6600k yapabilirsin ama ayrıyetten soğutucu alacaksın onu da hesaba kat. HDDyi 7200 rpm al, hiç pişman almazsın. SSD almanı şiddetle öneriyorum :) 480 büyük ihtimalle sıkıntı çıkmaz ama yine de testleri bekle. Teknobiyotikte pc sihirbazı diye birşey var yanlış hatırlamıyorsam, ordan parçaların uyumlu olup olmadığını öğrenebilirsin. Anakart ile ram birbirine uyar ama sadece 2133 mhz'e kadar destekleyecek kalan 266 mhz çalışmaz. Istersen ramleri düşürebilirsin. Son olarak kesinlikle 480'i bekle, fiyatı Türkiye'de çok pahalı olursa da Amazon'dan satın alabilirsin orda ucuz olacak.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı