i5 6500 ve MSI RX 480 8GB Sistem Fikirleriniz

Vivala

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, şuan elimde hazırda bulunan bir sistemim var. Bunu sizinle paylaşmak ve sizden fikir almak istedim.

İşlemci: İ5-6500 3.60 GHZ
Anakart: MSI B150M-Pro VDH
Ekran Kartı: MSI AMD RX 480 8GB
HDD: 500GB
RAM:Kingston HyperX Fury 8GB 2133MHZ DDR4
PSU: Cooler Master 600 +80

Sizce bu kasaya ne eklemeliyim? Aynı zamanda bana ısı yalıtımı ve ses yalıtımı güzel olan boş bir kasa önerebilir misiniz? Teşekkürler, iyi sosyalleşmeler.

Anakart konusunda eğer bütçeni etkilemeyecekse B150 Bazooka tavsiye ederim. Çünkü G serisine ait bir oyun serisi karttır. Ekstra yan özelliklere sahiptir. Özelliklere siteden bakabilirsin.

Bence SSD al. Çünkü 500 GB HDD'ler genelde 5400 RPM oluyor. Veya önbelleği 32 MB oluyor. Tabi buda yavaşlık demek. Arkadaşların dediği gibi bir SSD ve RAM alman mantıklı olur. Eğer paran kalırsa MSI B150M Bazooka'da al.

Samsung Evo 750 250Gb var 2.5inch diyor bu masaüstü bilgisayara uyar mı? Alsam iş görür mü? Yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

Birde Ram'e öncelik vermek istiyorum. Kingston HyperX Fury 2133mhz 8GB yerine başka bir model alsam sorun olur mu?

Yeni nesil kasalarda SSD slotları mevcuttur,yani sorun olmaz 2.5 inç olması.
Ram olarak 8GB olan başka belleklere de bakabilirsin. Mesela 2400MHZ ram buldun ama daha ucuz. Onu da alabilirsin. Şahsen ben öyle kullanıyorum. Gskill 2400Mhz ram daha ucuzdu Kingston 2133 MHZ olandan.

Son düzenleme:
Yalnız bir nokta var. 2400 MHZ ucuz RAM'lerin 2133 MHZ pahalı RAM'lerden genelde CL'si yüksek olur. Yüsek CL demek daha yavaş RAM demektir. RAM alırken CL değerini unutmayın.

SSD aldım. Daha kurmadım. Ama GTA 5 ultra ayarlarda anlık donmalar yaşatıyor bazen oyun tek tük ilerliyor. Sizce nedendir?

SSD aldım. Daha kurmadım. Ama GTA 5 ultra ayarlarda anlık donmalar yaşatıyor bazen oyun tek tük ilerliyor. Sizce nedendir?
Arka planda çalışan programları kapat. HDD 5400RPM ise o da etkiler. GTA 5 çok fazla disk ve işlemci kullanımına sebep olan bir oyun. Windows'u SSD'ye kur öyle dene.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı