i5 6500 ve RTX 2060 darboğaz yapar mı?

2. el alıyorsunuz sanmıştım. Bu kartlar 2060'dan çok daha güçlü, NVIDIA takıntınız yoksa öneririm.

NVIDIA takıntım yok yalnız en son AMD kullandığımda yazılımdan dolayı PC yandığını hatırlıyorum :D(baya eski bir sistemdi)

2. el alıyorsunuz sanmıştım. Bu kartlar 2060'dan çok daha güçlü, Nvidia takıntınız yoksa öneririm.

he yok 2.el alcam ekran kartı bir tane buldum 6gb version 3900 tl sıfır msi ekran kartı fena bir fiyat değil diye ona bakıyim dedim

NVIDIA takıntım yok yalnız en son AMD kullandığımda yazılımdan dolayı PC yandığını hatırlıyorum :D(baya eski bir sistemdi)
Yazılımdan dolayı kolay kolay yanmaz, PSU ile ilgilidir yüksek ihtimal. AMD'den hiç yanma nedeniyle şikayet eden görmedim.

he yok 2.el alcam ekran kartı bir tane buldum 6gb version 3900 tl sıfır msi ekran kartı fena bir fiyat değil diye ona bakıyim dedim
3900 çok fazla. Geçen gün bir arkadaş 3100'e RX 6600 almıştı.

AMD'nin eski ekran kartları aşırı sıkıntılıydı. Yenilerinde de bir takım sorunlar çıkıyor ama PC yakmaz yani eskisi gibi :D
işte oyüzden biraz tedirginim

Yazılımdan dolayı kolay kolay yanmaz, PSU ile ilgilidir yüksek ihtimal. AMD'den hiç yanma nedeniyle şikayet eden görmedim.

3900 çok fazla. Geçen gün bir arkadaş 3100'e RX 6600 almıştı.

Hocam RX 6600 ucuz muş alabilirim sanırım ama minig olursa ne yapacağım.

Ekran kartından değildi PC'nin yanması ya BIOS ile ilgli AMD için bir güncelleme vardı yapmıştım o zaman anakartaki voltaj değerlerini yükselmiş anakart yanmıştı.

İşte o yüzden biraz tedirginim

Hocam RX 6600 ucuz muş alabilirim sanırım ama minig olursa ne yapacağım.

Ekran kartından değildi PC'nin yanması ya BIOS ile ilgli AMD için bir güncelleme vardı yapmıştım o zaman anakartaki voltaj değerlerini yükselmiş anakart yanmıştı.

Mining'i boş verin hocam, bunlar yeni kart, çıktıklarından kısa süre sonra da mining bitti. O sürede zarar gelmemiştir karta.

Garanti ve faturaya, içinin açılıp açılmamasına ve sıcaklıklarına bakarak alabilirsiniz. İsterseniz oyun testi de isteyin.

Mining'i boş verin hocam, bunlar yeni kart, çıktıklarından kısa süre sonra da mining bitti. O sürede zarar gelmemiştir karta.

Garanti ve faturaya, içinin açılıp açılmamasına ve sıcaklıklarına bakarak alabilirsiniz. İsterseniz oyun testi de isteyin.

Anladım hocam sağ olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı