i5 6500 ve RX 480 8GB Sistem Kasma Sorunu

enginler

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, 4 ay önce şöyle bir kasa topladım. Fakat anlık kasmalar yaşıyorum.
Su gibi akması gereken bir sistem olduğunu düşünüyorum fakat gerek tarayıcılar olsun, gerek bilgisayarda işlem yaparken anlık kasmalar olsun, problemler yaşıyorum.

• İntel i5 6500 CPU 3,20 GHz
  • MSI Radeon RX480 8GB 256 Bit
  • 8 GB RAM
  • MSI B150M Gaming Pro Anakart
  • 120 GB SSD / 1 TB HDD

Acaba daha iyi performans almak için gerekli bazı optimizasyon programları var da onları mı kurmuyorum, yoksa yapılması gereken ayarlar mı var bir yerlerde? :)

Bilgisayarı kendim kurdum, parçalarını kendim birleştirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlar sabit disk`e mi kuruldu ? Eğer hdd`e kurulu ise sters test yapmanızı öneririm.

sorun çözüldü mü ? bende de 6500 işlemci var rx480 almayı düşünüyodum da bilgi verir misiniz ?

Sorun mu, değil mi tam olarak emin değilim. Belki RAM yükseltmem gerekiyordur.

PAYDAY2'de kasma falan olmuyordu, LOL'de de olmuyor. Hatta gayet yüksek görüntü ayarlarında LOL oynayabiliyorum.

Ama tarayıcılarda özellikle, bide oynadığım PVP serverda (kasma diğer oyuncularda da varmış, sonradan öğrendim) kasma oluyor.

başka önerisi olan var mı

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı