i5 6500 ve RX 480 sistem toplama

Sedat Zızoğlu

Hectopat
Daha fazla  
  • i5 6500
  • MSI H110m Pro-VH
  • Sapphire RX 480 4GB
  • Crucial Ballistix 8GB 2400 MHz RAM
  • Corsair 120 GB SSD
  • SB 1 TB Hard Disk
  • Aercool Kcas 600 +80 PSU
  • Dark N10 Kasa

Sistemi bu şekilde topladım öncelikle bileşenler arasında uyumsuzluk var mı? Bunu merak ediyorum. Bir diğer sorum ise Sapphire, şu an bana uygun geldiği için tercih ediyorum fakat ısınma problemiyle karşılaşır mıyım?
@Sirius144p kullanan birisi olarak da yorumlarını bekliyorum, şimdiden sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sapphire kaliteli bir markadır sıkıntı çekeceğini sanmam (y) :) Bütçen varsa arkadaşın da dediği gibi anakartı biraaazcık yükseltebilirsin [emoji5]
Anakart değiştirirsem Gaming LAN özelliği için değiştiririm,internetim biraz sıkıntılı diye bu fiyatın biraz üstünde aynı özellikler ve ekstradan Gaming LAN özelliğine sahip olan önerdiğiniz bir anakart varsa söylerseniz memnun olurum.

Anakart değiştirirsem Gaming LAN özelliği için değiştiririm,internetim biraz sıkıntılı diye bu fiyatın biraz üstünde aynı özellikler ve ekstradan Gaming LAN özelliğine sahip olan önerdiğiniz bir anakart varsa söylerseniz memnun olurum.

H110M Gaming alabilirsin. Çok ta fazla değil bundan aynı özellikler gaming LAN da var:)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı