i5 6500 ve RX 580 PUBG Mobile Kasma Sorunu

BlackeagLee

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar i5 6500, RX 580 (8 GB) ve 8 GB RAM sistemim var lakin Youtube videolarındaki gibi ayar yapıyorum ama yine de kasıyor. Onlar HDR ile kasmadan oynuyor benimki yine kasıyor. Sebebi nedir? CPU Core Packing'de kullanıyorum işlemcimin tüm çekirdeklerini kullanıyorum yine olmuyor. Akıcı aşırı yaptığım zaman da takılıyor. Anlayamadım.

Pubg lite kur grafikleri ve fizikleri mobilden daha iyi yakında global e de çıkar

O Globale çıkınca zaten yüklemeyi düşünüyorum. Ama öncelikli hedefim şu PUBG Mobile sorununu düzeltmek neden böyle anlayamıyorum. Benden kötü PC'ler bile neredeyse FPS drop yemeden oynuyor.

O videoda göstermelik amaçla giriyorum ancak diğer videolara baktığında video kaydetme açık bir şekilde drop yemeden oynadığımı görebilirsin, bunların içinde novo ve georgo gibi alanlara atladıklarım da mevcut.
Tencent motor ayarlarına bakmak lazım senin.
Evde olsam Skype üzerinden yardımcı olmaya çalışırdım.

Teşekkür ederim. Ama aklına gelebilecek tüm ayarları yaptım ve artık haşır neşir oldum yani tüm motor ayarlarını herşeyi yaptım yani. Ama hala FPS drop yiyorum
Güç kaynağınız ne durumda sisteme yeterli geliyor mu
750W Güç kaynağım var ve fazla bile

Benimde telefondan oynarken kalabalik yerlerde kasıyor inşllh sorunun çözüme kavuşur.

Buyur işlemci değerlerim
Buyur işlemci değerlerim
Edit: Arkadaşlar acaba bu sanal ram ayarları ile ilgili olabilir mi? Bazı YouTube videolarında sanal bellek ayarları falan yapıyorlar?

Dosya Ekleri

• Adsızggfgddfg.png
    918,6 KB · Görüntüleme: 89
Buyur işlemci değerlerim.

Edit: Arkadaşlar acaba bu sanal RAM ayarları ile ilgili olabilir mi? Bazı YouTube videolarında sanal bellek ayarları falan yapıyorlar?

Kardeşim sorunu çözdün mü? Aynı sorun bende de var yardım eder misin sanal RAM olayı bende de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…