i5 6500 vs i5 7400

AMD Ryzen almak istemiyor arkadaş, bitti. Coffee Lake tabanlı sistem toplayabilir, hatta ikisi arasından önerim Coffee Lake olur. i3 8100, Z370 anakart ve 8 GB RAM kombinasyonunu 1500 TL'ye yakın bir fiyat ile alabiliyor sanırsam. İleride 8600K veya 8700K gibi işlemcilere yükseltme yapabilir.

AMD Ryzen almak istemiyor arkadaş, bitti. Coffee Lake tabanlı sistem toplayabilir, hatta ikisi arasından önerim Coffee Lake olur. i3 8100, Z370 anakart ve 8 GB RAM kombinasyonunu 1500 TL'ye yakın bir fiyat ile alabiliyor sanırsam. İleride 8600K veya 8700K gibi işlemcilere yükseltme yapabilir.
İlk olarak teşekkür ederim cevabınız için, dediğiniz gibi i3-8100 bir sistem toplayabilirim. Yaza kadar vaktim var hız aşırtma yapmayı düşünmüyorum o yüzden h ve b serisi anakartların çıkmasını bekleyeceğim. 2018’in ilk çeyreğinde çıkmasının beklendiğini okumuştım bir yerde.
Zorla aldırtmak isteyen de yok zaten. Sadece bu ön yargıyı kırmaya çalışıyorum.
Ayrıca arkadaşım önyargım yok kullandım ve zamanında bana çok dert oldu bu yüzden benim için AMD markası bitti. Şu anda isterse çok iyi olsun ucuz olsun yine de kullanmam zamanında bana masraf ve baş ağrısı yapan bir markayı da bu kadar korumanız ayrı bir komedi para falan mu veriyolar söyleyin de bilelim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı