i5 650'ye GTX 1050 Ti Alınır mı?

Bayram ALMA

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar DDR3 anakartım var. GTX 1050 TI takarsam bir problem çıkar mı işleyişinde? Ayrıca:
  • İşlemcim i5 650 3.20 GHz,
  • 8GB DDR3 RAM'im var.
Darboğaz gibi bir problemle karşılaşır mıyım? Eğer karşılaşmazsam yarın direkt alıyorum.

Darboğaz illa olacaktır. Ama iş görür. Ama beklentileriniz kısıtlı olsun. Mükemmel bir performans beklemeyin. Anakartın DDR3 RAM desteklemesiyle ekran kartının alakası yoktur. X16 PCI Express slotuyla ilgili ekran kartı. Eğer 15 yıllık bir anakartınız yoksa bütün anakartlarda bu slot vardır. 15 - 20 yıllık anneannenizden kalma bir anakartınız varsa bakarız.

i5 650 gtx 1050 ti - Google'da Ara

Darboğaz illa olacaktır. Ama iş görür. Ama beklentileriniz kısıtlı olsun. Mükemmel bir performans beklemeyin. Anakartın DDR3 RAM desteklemesiyle ekran kartının alakası yoktur. X16 PCI Express slotuyla ilgili ekran kartı. Eğer 15 yıllık bir anakartınız yoksa bütün anakartlarda bu slot vardır. 15 - 20 yıllık anneannenizden kalma bir anakartınız varsa bakarız.

i5 650 gtx 1050 ti - Google'da Ara
Uyumlu ve modern bir ekran kartı önersen dostum 700-900 civarı yeni oyunları açabilen.Belki çok soru soruyorum özür dilerim.Ayrıca anakartım 2 yıllık.

GTX 1050 alabilirsin. Dediğim gibi çok bir şey bekleme drop ve darboğaz olacaktır. Ama işini görür bir şekilde. GT 1030'u besler. GTX 1050 emin değilim. Modern oyunlarda ya da yeni oyunlarda işlemciden kaynaklı sıkıntılar yaşarsın. Tavsiyem bu sisteme artık yatırım yapma. Paranı biriktir. Adam akıllı bir sistem diz. Kasa, HDD'ye sahip olduğunu düşürsek, 2000 TL civari giriş seviye bir sistem dizilebilinir.

Peki.

GTX 1050 alabilirsin. Dediğim gibi çok bir şey bekleme drop ve darboğaz olacaktır. Ama işini görür bir şekilde. GT 1030'u besler. GTX 1050 emin değilim. Modern oyunlarda ya da yeni oyunlarda işlemciden kaynaklı sıkıntılar yaşarsın. Tavsiyem bu sisteme artık yatırım yapma. Paranı biriktir. Adam akıllı bir sistem diz. Kasa, HDD'ye sahip olduğunu düşürsek, 2000 TL civari giriş seviye bir sistem dizilebilinir.

Peki dostum bu kartı besleyebilecek kart önerir misin? Olmadı diğer sene hallederim işlemciyi. GTX 1050 Ti alacağım kesinleşti galiba.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı