i5 660 - GT 730 sistemde CS:GO ve Valorant kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

JuDaSx0

Decapat
Daha fazla  
RAM
8
SSD veya HDD modeli
SSD + HDD
Ekran kartı
GeForce GT 730 2 GB
Anakart
Asboard
İşlemci
i5 660 3.33 GHz
Belirttiğim sistemde Valorant ve CS:GO oyunlarını denedim ikisi de kasıyor hatta Valorant hata veriyor. (van-1) sildim yükledim düzelmedi kasmasının asıl sebebi nedir? acaba format atmam gerekir mi? aynı sistemle 45-50 FPS kasmadan GTA 5 crack oynayabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz eski o işlemci ve ekran kartı ile Valorant'ta ve CS:GO'da düşük FPS almanız normal bunda şaşıracak bir şey yok üstelik CS:GO işlemciyle beslenen bir oyun ve saçma bir şekilde artık son güncellemeler ile eski sistemlerde bile kasmaya başladı. GTA 5 ise 10 senelik ekran kartlarında bile rahat çalışan bir oyun ve bu iki oyun ile karşılaştırılamaz bile.

Sisteminiz eski o işlemci ve ekran kartı ile Valorant'ta ve CS:GO'da düşük FPS almanız normal bunda şaşıracak bir şey yok üstelik CS:GO işlemciyle beslenen bir oyun ve saçma bir şekilde artık son güncellemeler ile eski sistemlerde bile kasmaya başladı. GTA 5 ise 10 senelik ekran kartlarında bile rahat çalışan bir oyun ve bu iki oyun ile karşılaştırılamaz bile.
Tamamdır teşekkürler hocam.

Bu sistemde oynamak için oyun önerileriniz olur mu hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı