i5 660 için Ekran kartı önerisi

Hocam eğer arkadaşların dediği gibi xeon sistem kuracaksınız bence yanında GTX 1050 Ti, 960 gibi kart kullanmanız yeterli olur. Bu şekilde 720P bir monitör ile neredeyse her oyunu sorunsuz orta grafiklerde kasmadan keyif alınabilecek bir şekilde oynayabilirsiniz. 1060 alırsanız işlemci ciddi darboğaz yapacağından fazla lag vs olabilir, buda oyunu oynanmaz hale getirebilir.

Yani bence ya en başından anakart vs komple değişip 1060 sistem kurun yada 1050 ti ile 720P'de rahatça oyunlarınızı oynayın. Buarada 1080P'de de çoğu oyunu oynarsınız ama 1080P monitöre para vermek yerine sisteminizi yenilemek daha mantıklı olur bence. Zaten bence 720P'de fena değil, keskin bir görüntü olmasa da rahatsız etmiyor beni.

Haa tamam anladım bir de konudan bağımsız benim okul için kullandığım bir laptop var MX110 ve i5 10th bir laptop ben bu parçaları alana kadar ne oynayabilirim laptoptan.

Hocam eğer arkadaşların dediği gibi Xeon sistem kuracaksınız bence yanında GTX 1050 Ti, 960 gibi kart kullanmanız yeterli olur. Bu şekilde 720p bir monitör ile neredeyse her oyunu sorunsuz orta grafiklerde kasmadan keyif alınabilecek bir şekilde oynayabilirsiniz. 1060 alırsanız işlemci ciddi darboğaz yapacağından fazla lag vs olabilir, bu da oyunu oynanmaz hale getirebilir.

Bende 720p değil de 1280x960 bir monitör var bunun çözünürlüğü ne oluyor.

Haa tamam anladım bir de konudan bağımsız benim okul için kullandığım bir laptop var MX110 ve i5 10th bir laptop ben bu parçaları alana kadar ne oynayabilirim laptoptan.

Oda 720 ile aynı neredeyse hocam. Sizin monitör kare değil mi?

900p oluyor kabaca ekran kartına ek yük bindirmeniz darboğazı kapatmaya yardımcı olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
kabaca MX110 oyun testleri aşağı yukarı yakın FPS'leri alırsın sende.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı