i5-660 sistemde düşük FPS sorunu

Kwostra

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 9 7900X, Nvidia GeForce RTX 4070 Ti Super, Kioxia Exercia Plus 1TB M.2 SSD, Apacer Panther 32 GB DDR5 5200 MHz Ram
Merhaba, 4 yıl öce babam bana sınav olarak aşağıdaki sistemi 4000 TL'ye ismini veremeyeceğim bir alışveriş sitesinden almıştı, fakat aldığımızdan beri çoğu oyunda en düşük ayarlarda bile 30-40 FPS alıyor. Acaba yapabileceğimiz FPS ayarları var mı? Ağır kazıklandığımızın farkındayım. FPS ayarlarının dışında oynayabileceğim oyunlar nelerdir? (Minecraft gibi oyunlarda bile PC bozuluyor) bilgisayardaki değişen parçalar bozuldukları için değişti.

Özellikleri:
(Sistem 2009 yılında üretilmiş gösteriyor)
H55 1156P'in anakart.
Intel Core i5 660.
NVIDIA GeForce GT 740 64 Bit 4 GB ekran kartı. (nedensiz bir şekilde bozulduğu için değişti)
8 GB 1333 MHz DDR3 RAM(4+4)
500 GB Everest SSD (nedensiz bir şekilde bozulduğu için değişti)
250W PSU.
Everest 3019a kasa. (değişti)
Bilgisayarın markası Turbox.
(Ayrıca yeterince soğutma sağlamadığından kasa kapağı açık kullanıyorum)

Merhaba, 4 yıl öce babam bana sınav olarak aşağıdaki sistemi 4000 TL'ye ismini veremeyeceğim bir alışveriş sitesinden almıştı, fakat aldığımızdan beri çoğu oyunda en düşük ayarlarda bile 30-40 FPS alıyor. Acaba yapabileceğimiz FPS ayarları var mı? Ağır kazıklandığımızın farkındayım. FPS ayarlarının dışında oynayabileceğim oyunlar nelerdir? (Minecraft gibi oyunlarda bile PC bozuluyor) bilgisayardaki değişen parçalar bozuldukları için değişti.

Özellikleri:
(Sistem 2009 yılında üretilmiş gösteriyor)
H55 1156P'in anakart.
Intel Core i5 660.
NVIDIA GeForce GT 740 64 Bit 4 GB ekran kartı. (nedensiz bir şekilde bozulduğu için değişti)
8 GB 1333 MHz DDR3 RAM(4+4)
500 GB Everest SSD (nedensiz bir şekilde bozulduğu için değişti)
250W PSU.
Everest 3019a kasa. (değişti)
Bilgisayarın markası Turbox.
(Ayrıca yeterince soğutma sağlamadığından kasa kapağı açık kullanıyorum)
FPS ayarı falan kurtarmaz maalesef, çift çekirdek işlemci var sistemde. Elinde hiç para var mı? Sisteme upgrade yapalım.

Bi tarafından tutayım derken diğer tarafı dökülür aynı hatayı ben yaptım. Önerim sistemden kurtulup yeni bir tane almanız.

FPS ayarı falan kurtarmaz maalesef, çift çekirdek işlemci var sistemde. Elinde hiç para var mı? Sisteme upgrade yapalım.
Yeni bir sistem alana kadar (yaklaşık 1-2 ay) idare etmem gerekiyor bu yüzden biraz performans ile ilgili araştırmak istedim

FPS ayar
Yeni PC alarak sorunu çözdüm.

Yeni PC alarak sorunu çözdüm.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı