İ5 6600 70 derece olması normal mi?

ukulele

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle sistemi yazayım.
Msi b150 gaming m3
2x8 cl14 2133 MHz RAM
KCAS 750 w 80+ PSU
Aerocool GT-a kasa
İ5 6600 skylake işlemci

Yeni ekran kartlarını beklediğim için onboard kullanıyorum. Dota 2 oynarken işlemci sıcaklığı 66-70 derece arası değişiyor. Bana biraz fazla geldi sizce değerler normal mi?

Not: Stok soğutucu kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek bir bilgim yok ancak işlemci üzerindeki İntel HD grafik olarak kullandığınız için işlemci ısınıyor olabilir. Elinizde bir ekran kartı varsa takıp birde onunla deneyebilirmisiniz?

Aynı işlemciyi harici ekran kartı ile kullanıyorum. Sıcaklık 75 dereceyi görüyor. Değerler benide rahatsız ediyor. Çünkü bu işlemci intelin verdiği bilgiye göre 71 dereceye kadar stabil çalışabiliyor. Yanlışım varsa düzeltin.

Biostan fan ayarı yaptım. Eskiden Dota 2 de 66 derece görüyordu. Onboard olarak şuan 57 dereceyi geçmiyor.
Aynı işlemciyi harici ekran kartı ile kullanıyorum. Sıcaklık 75 dereceyi görüyor. Değerler benide rahatsız ediyor. Çünkü bu işlemci intelin verdiği bilgiye göre 71 dereceye kadar stabil çalışabiliyor. Yanlışım varsa düzeltin.

Biostan fan ayarı yaptım. Eskiden Dota 2 de 66 derece görüyordu. Onboard olarak şuan 57 dereceyi geçmiyor.
Aynı şekilde biosdan fan ayarı yaptım. Şu an 50 dereceyi geçmiyor. Hafiften ses yapıyor ama stok soğutucu sonuçta.:) Neyseki ses rahatsız edecek düzeyde değil.(y)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı