i5 6600 Gtx 1070 GTA 5 kasma sorunu

Blurres

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba sayın technopat üyeleri ben temmuzda başlıktaki gibi bir sistem topladım suan gta 5'i i indirdim ama gpu kullanımı çok düşük kalıyor sistemim windows 10 sürücüler güncel işlemiyle alakalı bir darboğaz söz konusu değil. Sıcaklık değerleri normal. Hatta benchmarkı başlattığım zaman çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Yardımcı olabilecek birisi var mı ?

Çözünürlük olarak FULL HD'yi de denedim 2K'yı da sonuç aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba sayın technopat üyeleri ben temmuzda başlıktaki gibi bir sistem topladım suan gta 5'i i indirdim ama gpu kullanımı çok düşük kalıyor sistemim windows 10 sürücüler güncel işlemiyle alakalı bir darboğaz söz konusu değil. Sıcaklık değerleri normal. Hatta benchmarkı başlattığım zaman çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Yardımcı olabilecek birisi var mı ?

Çözünürlük olarak FULL HD'yi de denedim 2K'yı da sonuç aynı.
Hangi ayarlarda oynuyorsun?

ayarları zaten yüksekğe alınca çalışmayı durdurdu hatası veriyor normale alınca açılıyor ama gpu kullanımı çok düşük ve fpsde çok düşük evet gta 5de sorun çıktı sadece suana kadar

Normale alınca GTX 1070 ile düşük çalışması zaten normal bişey ekran kartı çok güçlü olduğu için kendini fazla yormaz, fakat yükseğe alınca oyun nasıl duruyor anlayamadım. Hangi çözünürlükte oynamaya çalışıyorsunuz ?

ya kasma sorunu gitti gibi ama su sorun var ben oyuna girerken en düşük ayarlara alıyorum giriyor sonra yeniden başlatmadan yükseltebileceğim ayarları yükseltiyorum çünkü yeniden başlatıp oyuna girdiğim zaman çalışmayı durdurdu hatası geliyor ama bazende ekran kartı kullanımıyüzde 70 e düşüp fps 55 falan oluyor pek anlatamadım yarın video çekip atmaya çalışırım

Ekran kartında sorun olduğunu düşünmüyorum, eğer sorun ekran kartında olsaydı masaüstünde ve diğer oyunlardada sıkıntı çıkardı işlemciniz ve anakartınızı öğrenebilirmiyim ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı