i5 6600 GTX1070 Darboğaz

Öncelikle işlemci normal frekans değerlerinde çalışıyor mu diye bak.

İşlemcinin yük altındaki sıcaklığına bak.

Evet İ5 6600 işlemci 1070 karta biraz darboğaz yapar ama o oyunda 30FPS alman normal değil. En az 50-60FPS alman gerek.

O zaman diğer seçeneği deneyelim. DDU ile ekran kartı driverini silip yeniden kurabilirsiniz. Ama darboğaz gibi görünüyor sorun. O yüzden non K OC daha mantıklı sanki. :/
Sürücüleri bu sabah yeniden yükledim. OC işlemine bakacağım yarın, durumu bildiririm tekrardan. Teşekkürler.

Very high'da benchmark test sonuçları bunlar. Siz değerlendirirseniz sevinirim ben pek anlamıyorum.

Dosya Ekleri

• a.png
    575,1 KB · Görüntüleme: 39
  • b.png
    455,7 KB · Görüntüleme: 41
  • c.png
    238,3 KB · Görüntüleme: 44
  • d.png
    281,2 KB · Görüntüleme: 43
16 GB'ı görünce imzanızda çift kanal sandım, dikkatli bakmadım benim hatam. Konuya gelirsek dediğim gibi frekans hızı çok etkiliyor. Siz bir AC Odyssey deneyin sisteminizde bakalım nasıl performans verecek. Besler diyorsunuz, i7 4/8'ler bile %100'e dayanıyor rahatlıkla o oyunda ama rahatlıkla besleyebiliyorlar.
Ancak i5'in K sürümü bu işin içerisinden sıyrılabilir. Bakın sıyrılabilir diyorum, rahatlıkla sıyrılabilir demiyorum. Şüpheli yani. Düz 6600'nın pek şansı yok bu durumda maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…