i5-6600 hız aşırtma yapılır mı?

Teknoloji hızlı gelişiyor. 3 4 yıl sonra eskiyecek yeni sistemi de. Zaten bir sistem ortalama 5 yıl gidiyor. Sonra yavaş yavaş ayar kısmaya başlıyorsunuz. Tercih edilmeyeceğini kendiniz söylediniz. Bu yüzden i5 daha mantıklı olacaktır.

Ya hocam. Adam 300 TL daha ucuza daha iyi işlemci+anakart almayı reddediyorsunuz ben hala bunu çözemedim. Neden daha mantıklı açıklama yapar mısınız? Ayrıca i3 single core performansında i5 11400f den daha iyi.

Ya hocam. Adam 300 TL daha ucuza daha iyi işlemci+anakart almayı reddediyorsunuz ben hala bunu çözemedim. Neden daha mantıklı açıklama yapar mısınız? Ayrıca i3 Single Core performansında i5 11400FDEn daha iyi.

Çoklu çekirdekli kullanımda daha performanslı olduğu için. Sadece tek çekirdek yönünden bakmak yanlış olur. Testlerini izlersiniz iyi olduğu nokta tek çekirdek performansı. Ama şöyle de bir durum var. Ileriye dönük sistem olarak da i3 12400F daha mantıklı oluyor. Yukarıdaki mesajlarıma da dikkat ederseniz kesinlikle alınır demedim. Tercih edilebilir dedim.

Hocam yanlış anlamazsınız emekliyi ne yapmayı düşünüyorsunuz. Eğer kenarda boş boş duracaksa alabilirim.

O işlemciye OC yapsanız dahi RX 6700 XT'yi 1080P'de besleyemez.

Asıl soruya cevap vereyim maalesef yapılamaz anakartınız destekliyor fakat işlemciniz desteklemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…