i5 6600 işlemci, MSI H110M ProVD anakart ve Hyperx 8GB DDR4 2133Mhz RAM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dalga geçiyor olmalısın şu an :d

Zamanında sıfır almışsa o işlemciyi; fazla zarar etmemesi için mümkünse bu tarz forum sitelerinden uzak dursun, 6 ve 7 .nesil i7'ler meşhur sarı sitede 1300-1500 TL'ye kapış kapış satılıyorken ilanını oraya vermesi daha mantıklı bence. Kim alacak ki bu fiyata diyenler de zaten yaklaşmasınlar da, kör alıcının kör satıcısı vardır. Kendi tercihi; elde edeceği zarar umrunda değil ve yeni sistem için maddi yönden pek bir sıkıntısı yoksa satsın 400-500 TL'ye, diğer türlü o işlemcinin optimum ederi 650-700 TL bandıdır. İşine gelen alır, işine gelmeyen almaz.

Zamanında sıfır almışsa o işlemciyi; fazla zarar etmemesi için mümkünse bu tarz forum sitelerinden uzak dursun, 6 ve 7. nesil i7'ler meşhur sarı sitede 1300-1500 TL'ye kapış kapış satılıyorken ilanını oraya vermesi daha mantıklı bence. Kim alacak ki bu fiyata diyenler de zaten yaklaşmasınlar da, kör alıcının kör satıcısı vardır. Kendi tercihi; elde edeceği zarar umrunda değil ve yeni sistem için maddi yönden pek bir sıkıntısı yoksa satsın 400-500 TL'ye, diğer türlü o işlemcinin optimum ederi 650-700 TL bandıdır. İşine gelen alır, işine gelmeyen almaz.

i5 6600 mü 700TL edecek :D.Çok güldüm buna sağ olun.

i5 6600 mü 700TL edecek :D.Çok güldüm buna sağ olun.

Alıcı değilsen boş boş yorum yapmana gerek yok, daha geçen arkadaşım sahibinden üzerinden 1500 TL'ye i7-6700K sattı, alıcısı çıkan mutlaka olur. Ayrıca şu an hala kullanmakta olduğum i5-7500'ü de ortalığı yoklamak için geçen hafta ilan verdim ve iki gün içinde 700 TL teklif gelmişti ama şu an için satmaktan vazgeçtiğim için ilandan kaldırdım. Yani alan alıyor bir şekilde. Bu devirde de kusura bakma ama kimse malını ölü fiyata koymaz haberin olsun. Sonuç olarak bu kullanıcının karar vereceği bir durum; hemen elimden çıksın, zararım %50'den fazla olsun umrumda değil, yeni sistem için param var diyorsa dediğiniz ölü fiyatlara satabilir, kendi bileceği iş. İyi ki piyasadaki ilan sahipleri; sizin gibi ürünleri ölü fiyata koymayı/ederinin olduğundan daha düşük olduğunu düşünenlerden değil. Yanlış anlamayın şu an 9100F'İ ikinci el biri satsa ederi 450-500 TL derim ben de, işlemcinin çıkış müşteri fiyatına göre belirleniyor bu işler. Elinde halihazırda anakartı olup da yeni sistem toplamak için ekstra RAM+anakarta para vermek istemeyen bir sürü kullanıcı var, yukarıda da belirttiğim gibi 1500TL'ye 6700K satan arkadaşımla alışveriş yapan adamın elinde Z170 çipset bir anakartı ve kule tipi bir soğutucusu vardı, tercihini fazla masraf yapmaktan/ikinci el satış yapmaktan yana kullanmadı, türlü türlü alıcı çeşidi var, alan mutlaka alıyor bir şekilde.

Alıcı değilsen boş boş yorum yapmana gerek yok, daha geçen arkadaşım sahibinden üzerinden 1500 TL'ye i7-6700K sattı, alıcısı çıkan mutlaka olur. Ayrıca şu an hala kullanmakta olduğum i5-7500'ü de ortalığı yoklamak için geçen hafta ilan verdim ve iki gün içinde 700 TL teklif gelmişti ama şu an için satmaktan vazgeçtiğim için ilandan kaldırdım. Yani alan alıyor bir şekilde. Bu devirde de kusura bakma ama kimse malını ölü fiyata koymaz haberin olsun. Sonuç olarak bu kullanıcının karar vereceği bir durum; hemen elimden çıksın, zararım %50'den fazla olsun umrumda değil, yeni sistem için param var diyorsa dediğiniz ölü fiyatlara satabilir, kendi bileceği iş. İyi ki piyasadaki ilan sahipleri; sizin gibi ürünleri ölü fiyata koymayı/ederinin olduğundan daha düşük olduğunu düşünenlerden değil. Yanlış anlamayın şu an 9100F'i ikinci el biri satsa ederi 450-500 TL derim ben de, işlemcinin çıkış müşteri fiyatına göre belirleniyor bu işler. Elinde halihazırda anakartı olup da yeni sistem toplamak için ekstra RAM+anakarta para vermek istemeyen bir sürü kullanıcı var, yukarıda da belirttiğim gibi 1500TL'ye 6700K satan arkadaşımla alışveriş yapan adamın elinde Z170 çipset bir anakartı ve kule tipi bir soğtucusu vardı, tercihini fazla masraf yapmaktan/ikinci el satış yapmaktan yana kullanmadı, türlü türlü alıcı çeşidi var, alan mutlaka alıyor bir şekilde.

1500TL'ye sıfır Ryzen 5 3600 alınıyor, neyin 6700K sından bahsediyorsun ya? Birilerinin fiyat vermesi onun o fiyatı hakkettiği anlamına gelmiyor. Neyse ne kadar anlatsam anlamazsın.

İkiniz de haklısınız. 2.el piyasası tüm ürünlerde uçuk fiyatlarda. Hak ediyor mu? Etmiyor. Atıyorum benim işlemcim 300 TL eder ama herkes 600 TL'den satıyor. Neden 300 TL fiyat biçeyim. Bu böyle..

1500TL'ye sıfır Ryzen 5 3600 alınıyor, neyin 6700K sından bahsediyorsun ya? Birilerinin fiyat vermesi onun o fiyatı hakkettiği anlamına gelmiyor. Neyse ne kadar anlatsam anlamazsın.

Sıfır sistem toplamak isteyen kullanıcı gitsin 1500 TL bandına R5 3600 tarzı işlemcilerle sistem toplasın zaten, bu noktada bir problem yok, demek istediğimi anlamamışsın sen. İşin ticaret boyutunun ne durumda olduğundan bahsettim yukarıda, 650-700 TL, hiç olmadı 550-600 TL civarına 6600'ü satabilir demek istiyorum, alıcısı çıkan mutlaka olur diyorum. Burada bir ürünün gönlümüzdeki ederini değil, optimum koşullarda ne kadara gidebileceği hakkında öngörülerde bulundum. Başka da bir şey yok.
İkiniz de haklısınız. 2.el piyasası tüm ürünlerde uçuk fiyatlarda. Hak ediyor mu? Etmiyor. Atıyorum benim işlemcim 300 TL eder ama herkes 600 TL'den satıyor. Neden 300 TL fiyat biçeyim. Bu böyle..

İşine gelen alır işine gelmeyen almaz, bu işler böyle. Maalesef ürünün performansına göre ederinin belirlendiği bir dünyada yaşamıyoruz, ha arada ölü fiyatlara koyan parası bol olan bedavacı satıcılar vardır, o zaman fırsatlar değerlendirilebilir bu noktada elbette.

Son düzenleme:
Öncelikle başlığa bir sürü yorum gelmiş ve bunların hiç birinin bildirimi düşmediği için göremedim.
İşlemci meşhur sarı sitede bugün 900TL'ye alıcı buluyor. Parçalar Pazar günü boşa çıkacak, o parçaları sarı siteye de buraya da koyacağız.
Fiyatların bu seviyelere çıkması illaki mantık dışında. Babama Mart sonu 3000 TL'ye aldığım bilgisayarı bugün teknoloji markette 5900 TL'ye gördüm. Mümkün değil, içim el vermiyor o paraya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı