İ5 6600 Sistemde Kilitlenip Kalma

MSI Anakartta güncelleme deneyimim olmadı ama güncelleme asus ile aynı diye biliyorum.
MSI' ın sitesinden anakart modelini bularak "destek" menüsünde sürücüler var. Bios kısmından en son sürümü indirip bir flash bellege atacaksın. Daha sonra bios ayarlarına girerek bi yerlerden yapılıyor işte daha sağlıklı olması açısından videolu kaynaklara göz at, yanlış bir işlem yaparsan anakarta zarar verebilirsin.

Teşekkürler. Bugün yaparım

Yeni konu açsanız daha iyi olurdu ama burdan cevaplayayım. Bende aynı sorunu MAX PAYNE 3' de yaşıyordum sildim kurtuldum Yani oyundan kaynaklanıyor olabilir.

O ses GTX 970 den geliyor. Bakınız CoilWhine nedir? Ama o sorun çıkarmaz. Sistem SSD de ise ondan veya güç kaynağından olabilir.

O ses GTX 970 den geliyor. Bakınız CoilWhine nedir? Ama o sorun çıkarmaz. Sistem SSD de ise ondan veya güç kaynağından olabilir.
Anladım fakat coil whine gibi de değil sanki. Daha çok yüksek frekanslı bir ses, coil whine ise daha çok gürültü yapıyor üstelik oyun oynarken hiç ses çıkmıyor. Daha çok oyunu alta aldığımda veya menü aralarında ince bir ses kulak tırmalıyor. Ama ekran kartındanmı psu'dan mı geliyor o ses anlayamadım.

Ekran kartını çıkartıp o şekilde dene, en azsından ses hangisinden geliyor anlamış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…