i5 6600 sisteme hangi Hackintosh sürümü kurulmalı?

Kalenderadam

Kilopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
SSD 250 GB - HDD 1TB
Ekran kartı
AMD GPU Radeon RX 580 Series
Anakart
MSI B250 PRO-VD
İşlemci
İntel i5 6600
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda macOS deneyimi yaşamak istiyorum, aşağıda belirtiğim sitemime kurulum mümkün müdür?
İşlemci: Intel i5 6600.
RAM: 16 GB.
Ekran kartı: AMD Radeon RX 580 series.
Anakart: MSI B250 Pro-VD

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda macOS deneyimi yaşamak istiyorum, aşağıda belirtiğim sitemime kurulum mümkün müdür?
İşlemci: Intel i5 6600.
RAM: 16 GB.
Ekran kartı: AMD Radeon RX 580 series.
Anakart: MSI B250 Pro-VD

High Sierra bence en iyisidir diyebilirim.

Monterey dahil Monterey'e kadar destekliyor sanırım, ben Big Sur ya da Monterey kurardım. Bir de SSD modeli ve Ethernet modelini söyler misiniz?
Fakat ben HDD 1T kurmayı planlıyorum ama olmazsa SSD de windows ve macOS bir anda çalışır mı? Ethernet modelini nereden öğrene bilirim? Son soru olarak kurulum dosyalarını nereden indire bilirim?

Son düzenleme:
Ethernet modelini AIDA64 indirip bakabilirsiniz, isterseniz HDD'ye kurabilirsiniz ama takılmalar/yavaşlamalara olabilir, Windows ve macOS aynı diskte çalışır. Diski uyumsuz mu diye sormuştum ama disk uyumunda bir sorun yok sanırım, yani sorunsuz kurarsınız.
Monterey imajı:
Big Sur imajı:

Ethernet Modeli: Realtek PCIe Gbe Family Controller
Hocam donanım kimliğini atabilir misiniz? Büyük ihtimalle destekliyordur ama yine de bakalım. Donanım kimliğine bakmak için aygıt yöneticisinden Realtek PCIe Gbe Family Controller'a sağ tıklayıp özelliklere basıp ayrıntılardan donanım kimliğini seçin.

Ethernet Modeli önemli mi?
İnternet kullanmayacaksanız önemsiz. AIDA64 ile öğrenip belirtebilirsiniz(• 1 x Realtek® RTL8111H Gigabit LAN controller). HDD'ye kurarsanız tatmin olmayıp Windows'a dönersiniz. SSD'de alan varsa SSD'den bölüp kurabilirsiniz. Monterey kurun.

İnternet kullanmayacaksanız önemsiz. AIDA64 ile öğrenip belirtebilirsiniz(• 1 x Realtek® RTL8111H Gigabit LAN controller). HDD'ye kurarsanız tatmin olmayıp Windows'a dönersiniz. SSD'de alan varsa SSD'den bölüp kurabilirsiniz. Monterey kurun.
Hocam o zaman Windows 10'u tekrar kurmam gerekir galiba, değil mi? Yani önce macOS mu kurayım, Windows'u mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı