İ5 6600 Tabanlı Sistem Önerisi

İbrahim Çetin

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Vatan bilgisayardan topladığım sistemi sizlerin tavsiyelerinizi almak için paylaşmak istedim. Önerilerde bulunursanız çok sevinirim. Cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Screenshot_2016-07-03-21-25-14.png
Screenshot_2016-07-03-21-25-24.png

Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar güzel ki keşke benim olsa :D Bence eksiksiz sistem. Tabi ekran kartının soğutmalı modelini bekleyeceksin değil mi?
Aynen kardeş benim de keşke böyle bir sistemim olsa. Ben ve sistem de tek gereksiz olan şey soğutucu gerisi harika tek kelimeyle belki psu aerocool olabilir ama harika bir sistem hayırlı olsun :):):)

Güzel sistem. Güç kaynağı olarak Aerocool 600W KCAS öneririm artan 80 TL ile de SSD'nizi 250 GB'ye çıkartabilirsiniz.

Güzel sistem. Güç kaynağı olarak Aerocool 600W KCAS öneririm artan 80 TL ile de SSD'nizi 250 GB'ye çıkartabilirsiniz.
Ayrıca soğutucuya gerek yok İşlemci içinden stok fan çıkıyor ama çok sessiz olmasını istiyorsanız tabii ki de alabilirsiniz.

Ayrıca soğutucuya gerek yok İşlemci içinden stok fan çıkıyor ama çok sessiz olmasını istiyorsanız tabii ki de alabilirsiniz.
Zaten güç kaynağı hakkında pek fikrim yoktu öneriniz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapabilirim teşekkürler

Soğutmada ise sessiz olması ve daha iyi soğutma için ayrı bi soğutma tercih ettim

Aynen kardeş benim de keşke böyle bir sistemim olsa. Ben ve sistem de tek gereksiz olan şey soğutucu gerisi harika tek kelimeyle belki psu aerocool olabilir ama harika bir sistem hayırlı olsun :):):)
Teşşekürler kardeşim :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı