Her şey FPS değil. Bu modeller arasında AMD sadece FPS'de önde, geriye kalan her şeyde NVIDIA desteği çok daha iyi.
Doğru herşey fps değil çünkü ekran kartı almıyoruız. Önemli olan sürücüdür.
Bu kadar neden ön yargılı oluyorsunuz. Anlamış değilim. Sanki GT630 öneriyoruz. Bir çok teknolojiyi destekliyor NVIDIA. Neden bu kadar her şeye FPS olarak bakıyorsunuz? Zaten GTX960 1080p'de çok iyi bir kart.
Galax gtx 970 nasıl 1000 tl küsur oluyor?
ASUS Radeon R9 380 STRIX review
Sapphire Nitro R9 380 4GB Graphics Card Review
AMD Radeon R9 380 review feat. VisionTek: The best $200 graphics card you can buy
Sapphire R9 380 Nitro 4GB Review | KitGuru
Bizim forum çok daha iyi anlıyor dünyaca ünlü sitelerdenÇok ücüzü gerçekten pascal mimari gelecek yeni çıkan r9 380 yerine gtx 960 öneriliyor crysis 3 de 15 fps fark atıyor kart ne ön yargısı arkadaşım? Ne yapalım adama git daha kötüsünü al mı diyelim? İstediğini alır testler ortada millet ''aptal'' değil r9 380 öneriyor. Fps den başka ne önemi olur amd işlemcileri çok ısınıyor ekran kartlarında öyle çok müthiş bir sıcaklık artışı yok, yeni bir kart, 128 bit değil önemli olan ne olacaktı stabilmiş. Stabil olsa ne yazar geçemedikten sonra sürücüleri kötüymüş kötüyken crysis 3 de 15 fps atıyor iyiyken ne olacak kim bilir. Teknoloji de barındırmıyormuş tabi tabi sadece 256 bit dümdüz kart koyuyorlar ona rağmen geçiyor.
Bu modeller arasında AMD sadece FPS'de önde, geriye kalan her şeyde NVIDIA desteği çok daha iyi. Bu cümlede de Amd ye ön yargılı olmuyor musunuz_
stok soğutucu var ve
İyide ben vatandan toplamak istiyorum tanıdığım var.stok soğutucu var ve sinerjiden daha ucuza gelir bi dene bence
Teşekkür ederim. Gtx 960 almakta kararlıyım.Aralarında çok fark yok. İstediğinizi alabilirsiniz. Bu arada AMD driver konusunda eski günleri geride bıraktı.
Teşekkür ederim. Gtx 960 almakta kararlıyım.
1 hafta sonra alacağım. Beni uzun süre götürmesini istiyorum. Stabil olarak çalışır mı ?
Daha sonra ssd ve 8Gb daha ram ekleyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.