Bende sizin gibi çizim için kullandığım için aynen imzamdaki sistemi tek 960 ile topladım oyunlarda ultra bilmemne takıntım olmadığı için işlemciye ve rame daha çok önem verdim, herhangi bir sorun yaşamazsınız bu arada kasayı aynı fiyata camlı bir kasa tercih ederseniz çok memnun kalırsınız zira ekran kartında, anakartta ve soğutucuda çok güzel led ışıklar var ben kapak açık kullanıyorum aynı modelin pencereliside mevcut fakat bulamadım Türkiye'de. İsterseniz anakartı Z170 Pc Mate alırsınız, sıvı soğutma almazsınızda 212 Evo alırsınız ucu çok açık overclockla işim olmaz derseniz MSI H110 Pro VD alırsınız işlemciyi 6500 veya 6400'e çekersiniz artan parayla ekran kartına yüklenirsiniz tercihlerinizi siz belirleyin fakat bütçeniz belirli onun içi yurtdışı fiyatlarına bir bakmanızı öneririm parça parça, anakart girmiyor Türkiye'ye işlemci giriyor mu bilmiyorum fakat girsede daha pahalı oluyor zaten en fazla 10-12 gün sürüyor gelmesi Sabitdisk, soğutucu ram ve kasayı yurtdışından bir bakın derim.