İ5 6600 Tabanlı Sistem Toplama

Kron

Kilopat
Yer
Kastamonu
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarım ve Programlama
Merhaba arkadaşlar sistemi topladım ancak sizin de bir kontrol etmenizi istiyorum. Önemli bir sorun ileride SLİ yapmak için güç kaynağım yeterli kalır mı emin olamadım. Sistem oyun ve iş amaçlı olarak toplanıyor. Akşama siparişini vermeyi düşünüyorum. Şimdiden ilginize teşekkür ederim.

HDD ve SSD'yi elimde bulunanlardan kullanacağım.

• Anakart : ASUS Z170-A Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3400MHz(O.C.) USB3.1 Anakart
  • İşlemci : Intel Skylake Core i5 6600 3.3GHz 6Mb Cache LGA1151 İşlemci
  • Bellek : Kingston HyperX Fury Black 16GB(4x4) 2400MHz DDR4 Ram (HX424C15FBK4/16)
  • Ekran Kartı : Asus GTX970 ROG STRIX GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı
  • Soğutucu : Zalman CNPS20LQ Intel 775-1155-1150-1151-1156-1366-2011/AMD AM2-AM3-FM1 Uyumlu Sıvı İşlemci Soğutucu
  • Güç Kaynağı : Seasonic M12II-850 850W 80+ Bronze Single Rail Modüler Power Supply (SEA-M12II-850)
  • Kasa : COOLER MASTER SILENCIO 650 PURE MidT ATX USB 3.0 SİYAH KASA
  • Monitör : LG 25" 25UM57 Ultra Wide IPS Monitör

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem uyumlu. Güç kaynağı SLI için de yeterli.

Teşekkür ederim kontrol ettiğiniz için. Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirim.

Hocam monitörü 25" önermem, bende almaya niyetliydim ama mağazaya gidip baktığımda o kadar küçük geldi ki, yükseklik olarak çok dar geliyor, 29" olan modeli var bütçemiz yetiyorsa ona yönelebilirsiniz bence. Yada benim için problem değil boyut diyorsanız siz bilirsiniz.

Yanlardan geniş olduğu için mi göze dar geliyor yoksa ekran büyüklük olarak mı dar ? Kastamonuda yaşadığım için pek gidip bakabilme şansım olmuyor o yüzden internetten bakabildiğim kadarı ile seçtiğim için sizin deneyiminiz ve yorumunuz benim için önemli.

Yanlardan geniş olduğu için mi göze dar geliyor yoksa ekran büyüklük olarak mı dar ? Kastamonuda yaşadığım için pek gidip bakabilme şansım olmuyor o yüzden internetten bakabildiğim kadarı ile seçtiğim için sizin deneyiminiz ve yorumunuz benim için önemli.
Hocam 21" monitor kadar bir yuksekligi var, gercekten alırsanız pişman olacaksınız gibi geliyor, uzunluğundan değil gerçekten çok dar bir monitör, 29" olanı gayet güzel boyutu tatmin edici, bence görme şansınız yoksa hiç bulaşmayın bende çok büyük bir hevesle mağzaya gitmiştim ta ki görene kadad sürdü bu heves, kendi kendime dedim ki bunu alıcağıma gider sıradan bi 24" monitor alırım. Ben uyarımı yaptım gerisi size kalmış artık :) yardımcı olabilmişimdir umarım.

Teşekkür ederim tabiki yardımcı oldunuz görmeden alacağım için deneyimleri öğrenmek benim için her zaman öncelikli bir durum. Başka monitörlere bakmaya başlayım o zaman çok teşekkür ederim tekrar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı