Arkadaşlar toplamak istediğim sistemde sizce bir uyumsuzluk var mı? Bu sistem ile oyunları hangi seviyede oynarım? Monitörüm DVI 1440X900 sizce uyumlu mu? Lütfen yardımcı olunuz.
Arkadaşlar toplamak istediğim sistemde sizce bir uyumsuzluk var mı? Bu sistem ile oyunları hangi seviyede oynarım? Monitörüm DVI 1440X900 sizce uyumlu mu? Lütfen yardımcı olunuz.
Saygı değer arkadaşlar şuan kullandığım monitör DVI ve VGA girişi bulunmakta. Ben VGA girişini kullanmaktayım. Toplayacağım sistemde bu monütörü kullanmak istiyorum sizce uyumlu mu?
Üstadım dediğin gibi güç kaynağını 600W yaptım lakin SSD ve kasa konusunda yapamam çün ki bütçemi bir hayli aştım. Şuan ki sistem nasılsdır bir problem var mı? RAM konusuna gelince bence gayat iyi 16 GB
Şuan en iyisi @Recep Baltaş ve @Ali Güngör gibi ustaların önerilerini beklemek olacak. Ben PC toplama konusunda hiç ama hiç bilgim yok. İnşallah en kısa sürede yeni bir oyun PC toplama önerisinde bulunurlar. Yardımcı olan arkadaşlar saygılar sevgiler teşekkürler.