Güç kaynağını 80 plus sertifikalı almanı tavsiye ederim ve bütçen varsa eğer 1920x1080 bir monitör almalısınArkadaşlar toplamak istediğim sistemde sizce bir uyumsuzluk var mı? Bu sistem ile oyunları hangi seviyede oynarım? Monitörüm DVI 1440X900 sizce uyumlu mu? Lütfen yardımcı olunuz.
Eki Görüntüle 170172
Güç kaynağını 80 plus sertifikalı almanı tavsiye ederim ve bütçen varsa eğer 1920x1080 bir monitör almalısın![]()
Saygı değer arkadaşlar şuan kullandığım monitör DVI ve VGA girişi bulunmakta. Ben VGA girişini kullanmaktayım. Toplayacağım sistemde bu monütörü kullanmak istiyorum sizce uyumlu mu?Güç kaynağı 600W yapılmalı, SSD olarak Samsung 850 EVO almanız şart, kasa olarak Zalman R1 alman daha iyi olur ve 16 GB RAM fazla 8 GB yeterli.
Güç kaynağı 600W yapılmalı, SSD olarak Samsung 850 EVO almanız şart, kasa olarak Zalman R1 alman daha iyi olur ve 16 GB RAM fazla 8 GB yeterli.
Üstadım dediğin gibi güç kaynağını 600W yaptım lakin SSD ve kasa konusunda yapamam çün ki bütçemi bir hayli aştım. Şuan ki sistem nasılsdır bir problem var mı? RAM konusuna gelince bence gayat iyi 16 GBDVI-I to VGA girişi ile görüntü sağlanabilir.
Sistem uyumlu mu arkadaşım oyun seviyesi olarak giriş seviyesindemi pcRAM'i başka siteden almanı öneririm çünkü 80 tl kadar fazla veriyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.