i5 6600 ve GTX 1050 Ti uyumu

CTLB

Hectopat
Merhaba, sistemim şu ekran kartını kaldırır mı?

Sistemim.
Intel Core i5-6600.
8 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sistemim şu ekran kartını kaldırır mı?

Sistemim.
Intel Core i5-6600.
8 GB RAM.
Hocam kaldırır fakat 1050Ti′ye o parayı vermek hiç mantıklı olmaz. Eskide kaldı 1050Ti devri ve hâlâ fahiş fiyatlara satılması beni üzüyor.
1200TL′ye RX 570 var: XFX AMD Radeon RX 570 RS XXX Edition 4GB GDDR5 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı (RX-570P4DFD6) - incehesap.com
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Son düzenleme:
Hocam kaldırır fakat 1050 Ti′ye o parayı vermek hiç mantıklı olmaz. Eskide kaldı 1050 Ti devri ve hâlâ fahiş fiyatlara satılması beni üzüyor.
1200TL′ye RX 570 var: XFX AMD Radeon RX 570 RS XXX Edition 4GB GDDR5 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı (RX-570P4DFD6) - incehesap.com
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Evet fakat bir bilgisayarcı RX570 kaldırmaz demişti bilmiyorum.

Kaldırır hocam neden kaldırmasın? Şu bilgisayarcılardan gına geldi artık, küfür ban sebebi ağzımı açmıyorum.

Bir de bana sor PS3 satıyom 3 aydır Letgo'da satılmıyor elinde soununda babamın bir ş arkadasına görüştük pcci alırım dedi ne kadar dedim 350 deid 350 ne oradan sonra ne geleceğin biliyon sen anladın bir de uyumsuz olur diyor RX570 alsam destekler mi PC onu soruyom ben doğrusu.

Bir de bana sor PS3 satıyom 3 aydır Letgo'da satılmıyor elinde soununda babamın bir ş arkadasına görüştük pcci alırım dedi ne kadar dedim 350 deid 350 ne oradan sonra ne geleceğin biliyon sen anladın bir de uyumsuz olur diyor RX570 alsam destekler mi PC onu soruyom ben doğrusu.
Bırakın şöyle insanları lütfen, RX 570 alın babalar gibi oyununuzu oynarsınız.

Güç kaynağınız yeterliyse 1660S'e kadar alabilirsiniz bence. İşlemci ağırlıklı oyunlarda belki biraz darboğaz yapar 1660S ama yine de yüksek FPS alırsınız. Sizin bütçeniz -attığınız linke göre- 1400 TL bandındaysa o fiyata RX 570 8 GB alınabilir.

O değil sıkıntı atıyorum bir şey oldu çalışmadı PC'de çünkü 3 senedir almaya çalışıyorum sonra değiştirmekle uğraşmak istemem atıyorum desteklemedi ne olacak yani.

Hocam klasik bilgisayarcılar, bu bütçede sadece 1050 Ti önerirler. Aynı şeyi bana da yapmışlardı. Forum sayesinde imzamdaki sistemi topladım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00