Steward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 1.818 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2018 #21 chiatte dedi: Ryzen’i aldım. Bi ekran kartı upgrade ettik kasa dahil tüm sistem değişmek üzere bir ramim kalmıştı elimde o da mı yetersiz gelir ? Genişletmek için tıkla... İşlemciden yeterince verim alamazsınız. Onun dışında bir sıkıntısı olmaz.
chiatte dedi: Ryzen’i aldım. Bi ekran kartı upgrade ettik kasa dahil tüm sistem değişmek üzere bir ramim kalmıştı elimde o da mı yetersiz gelir ? Genişletmek için tıkla... İşlemciden yeterince verim alamazsınız. Onun dışında bir sıkıntısı olmaz.
C chiatte Hectopat Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2018 #22 Steward dedi: İşlemciden yeterince verim alamazsınız. Onun dışında bir sıkıntısı olmaz. Genişletmek için tıkla... Ram öneriniz var mı ? 2x mi almak yoksa tek ram mi almak daha iyi bir de sanırım 3400 mhz almam gerekicek değil mi ?
Steward dedi: İşlemciden yeterince verim alamazsınız. Onun dışında bir sıkıntısı olmaz. Genişletmek için tıkla... Ram öneriniz var mı ? 2x mi almak yoksa tek ram mi almak daha iyi bir de sanırım 3400 mhz almam gerekicek değil mi ?
Steward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 1.818 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2018 #23 chiatte dedi: Ram öneriniz var mı ? 2x mi almak yoksa tek ram mi almak daha iyi bir de sanırım 3400 mhz almam gerekicek değil mi ? Genişletmek için tıkla... 3000 Mhz de yeterli olur ama bütçeniz varsa 3400 Mhz alabilirsiniz. Dual channel olması daha iyi olur.
chiatte dedi: Ram öneriniz var mı ? 2x mi almak yoksa tek ram mi almak daha iyi bir de sanırım 3400 mhz almam gerekicek değil mi ? Genişletmek için tıkla... 3000 Mhz de yeterli olur ama bütçeniz varsa 3400 Mhz alabilirsiniz. Dual channel olması daha iyi olur.