Senin mantığına göre bende de çok hafif darboğaz varBu kesinlikte "yok" nasıl diyebiliyorsunuz anlamadım, bal gibi de var. CPU kullanımı %100, ekran kartı kullanımıyla işlemci kullanımı ayrı şey, darboğaz işlemci kullanımının yüksek olmasıdır. Bunu daha kaç kere diyeceğiz...
Sadece işlemci kullanımına bakarak darbogaz diyemezsin. Ekran kartida % 93 kullanılıyor. Çözünürlüğe bağlı da olabilir.Bu kesinlikte "yok" nasıl diyebiliyorsunuz anlamadım, bal gibi de var. CPU kullanımı %100, ekran kartı kullanımıyla işlemci kullanımı ayrı şey, darboğaz işlemci kullanımının yüksek olmasıdır. Bunu daha kaç kere diyeceğiz...
CPU Sıcaklık kısmı ve CPU kullanım kısmında isim koyduğun yer varya adını unuttum. O kısımların CPU kullanım ve sıcaklığın aynı adlara sahip olması lazım. Mesela CPU Sıcaklık kısmına CPU yazmalısın. Kullanıma da aynı şekilde CPU yazmalısın. Umarım anlatabilmişimdir.Konu biraz farklı olacak ama hocam Msi Afterburner'da nasıl CPU kullanımı ve CPU sıcaklığını yan yana aldın benim alt alta gösteriyor ?
Senin mantığına göre bende de çok hafif darboğaz var
Konu biraz farklı olacak ama hocam Msi Afterburner'da nasıl CPU kullanımı ve CPU sıcaklığını yan yana aldın benim alt alta gösteriyor ?
Bu kesinlikte "yok" nasıl diyebiliyorsunuz anlamadım, bal gibi de var. CPU kullanımı %100, ekran kartı kullanımıyla işlemci kullanımı ayrı şey, darboğaz işlemci kullanımının yüksek olmasıdır. Bunu daha kaç kere diyeceğiz...
Resim de GPU kullanımını göremiyorum. Lütfen GPU ayarını açıp o şekilde resim atın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.