İ5 6600 ve GTX 960 PC GTA 5 Darboğaz Var mı?

urdan

Hectopat
Daha fazla  
19263835_10156064626524057_2020358086_o.jpg

GTX 960
İ5 6600
16 GB RAM
H110M

1080P çözünürlükte oynuyorum. Sizce burada darboğaz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kesinlikte "yok" nasıl diyebiliyorsunuz anlamadım, bal gibi de var. CPU kullanımı %100, ekran kartı kullanımıyla işlemci kullanımı ayrı şey, darboğaz işlemci kullanımının yüksek olmasıdır. Bunu daha kaç kere diyeceğiz...

Bu kesinlikte "yok" nasıl diyebiliyorsunuz anlamadım, bal gibi de var. CPU kullanımı %100, ekran kartı kullanımıyla işlemci kullanımı ayrı şey, darboğaz işlemci kullanımının yüksek olmasıdır. Bunu daha kaç kere diyeceğiz...
Senin mantığına göre bende de çok hafif darboğaz var :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sadece işlemci kullanımına bakarak darbogaz diyemezsin. Ekran kartida % 93 kullanılıyor. Çözünürlüğe bağlı da olabilir.

Konu biraz farklı olacak ama hocam Msi Afterburner'da nasıl CPU kullanımı ve CPU sıcaklığını yan yana aldın benim alt alta gösteriyor ?
CPU Sıcaklık kısmı ve CPU kullanım kısmında isim koyduğun yer varya adını unuttum. O kısımların CPU kullanım ve sıcaklığın aynı adlara sahip olması lazım. Mesela CPU Sıcaklık kısmına CPU yazmalısın. Kullanıma da aynı şekilde CPU yazmalısın. Umarım anlatabilmişimdir.

Senin mantığına göre bende de çok hafif darboğaz var :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Senin sorunla Benim ki aynı neden bizde böyle oluyor.

Konu biraz farklı olacak ama hocam Msi Afterburner'da nasıl CPU kullanımı ve CPU sıcaklığını yan yana aldın benim alt alta gösteriyor ?

Özel bir şey yapmadım kendisi aldı onu öyle.

Şimdi darboğaz var mı yok mu?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı