i5 6600 ve GTX 970 sistem yükseltme

justifly

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımın parçalarını zamanla değiştirmek istiyorum. Sizce önce hangi parçayı değiştirmeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim. GTX 1070'li+ i7 7700K'lı sistem düşünüyorum.

Sistemim:
  • MSI H170 Gamimg M3
  • Intel i5 6600
  • MSI GTX 970
  • SSD 240 GB
  • HDD 1 TB
  • 650W PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
i7 7700K'ya geçmek yerine i5 8600K'ya geçmek daha mantıklı olur. Bu durumda anakartı, işlemciyi satıp geçmenizi öneriyorum.
Ekran kartı bu süreçte yeterli geleceği için, bundan sonraki süreçte ekran kartını yükseltirsiniz.

Peki ekran kartı için GTX 1070 mi öneriyorsunuz i5 8600K'lı sisteme, yoksa başka ekran kartı mı almalıyım? Hedefim güncel oyunları sıkıntı çıkmadan oynayabilmek, FPS problemi yaşamamak.

GTX 1070 alınabilir. Bütçeniz varsa daha üstü de olabilir tabii ki. Bütçenize bağlı. Ama GTX 1070, 2K çözünürlüğün üstüne çıkılmadı sürece yeterli bir kart.

Parça değişimi olarak sadece ekran kartını GTX 1080 yapmak bile size yetecektir. RAM bellek miktarını yazmamışsınız ama eğer 8GB ise bir tane daha 8GB RAM alarak takviye yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı