i5 6600 ve R9 390 işletim sistemi önerisi

MattiasDelgado

Kilopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Hukuk
Arkadaşlar merhaba. Sistemim bu şekilde. Oyun oynayan biriyim sizce hangi işletim sistemini kullanayım?

Bu zamana kadar Windows 7 Home Premium kullanıyordum fakat son zamanlarda sorun yaşamaya başladım. Aklımda Windows 7 profesyonel ile Windows 10 var. Sizce hangisi daha iyi olur? Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Adsız.png

Arkadaşlar merhaba. Sistemim bu şekilde. Oyun oynayan biriyim sizce hangi işletim sistemini kullanayım?

Bu zamana kadar Windows 7 Home Premium kullanıyordum fakat son zamanlarda sorun yaşamaya başladım. Aklımda Windows 7 profesyonel ile Windows 10 var. Sizce hangisi daha iyi olur? Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Eki Görüntüle 334600
Windows 7 2020'de bitiyor zaten bence 7'de vakit kaybetme.

6. nesil bir i5 işlemci ve R9 gibi bir ekran kartı kullanan bir bilgisayara neden Windows 7 yüklediniz, anlamadım.

O sisteme UEFI Windows 10 kurulur. Daha eski bir Windows sürümü kurmak büyük hata olur.

Ayrıca 2020'de Windows 7 devri sona eriyor. Yeni yazılımlar artık Windows 7 desteğini kaldıracak. Oyunlar artık DirectX 12'ye göre tasarlanıyor.

Windows 10 ISO
Rufus

Bu arada nasıl sorunlarla karşı karşıyasınız? Yazılımsal sorunlarsa Windows 10'a geçin. Donanımsal sorun ve mavi ekran gibi sorunlarla karşı karşıyasanız yeni konu açıp sorununuzu belirtebilirsiniz.

Düzenleme: Tapatalk kullandığım zaman işletim sistemim Windows XP olarak gözüküyor. Normalde Windows 10 kullanıyorum. Bilginiz olsun.

Son düzenleme:
Sadece ama sadece video izlerken ekran kapanıyor. Saatlerce oyun oynuyorum hic bir problemle karsilasmiyorum. Ne yaptiysam bu sorunu cozemedim. Burning test ile sinama yaptim tum parcalar sorunsuz gozukuyor. Ve sorunum devam ediyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı