i5 6600 vs AMD FX 8370 Sistem

Ogzkesk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, uzun zaman oldu artık yeni bir PC toplamanın zamanı geldi diye düşünüyorum. Çok fazla araştırma fırsatım olmadı fakat 2 küçük tablo hazırladım.
Tamamen indirimsiz fiyatları baz alıyor bu tablo.

Şu anki sistemim :
SAPPHİRE HD7850 2 GB DDR5 256bit.
AMD FX 6300 İşlemci
Gskill ddr3 4 GB RAM
Asus M5A97 R2 DDR3

Normalde Knight Online oynuyorum ve bu sistemde video yüksek kalitede video çekilmiyor. (Videoyu geçtim oyun bile kasıyor normalde 16 FPS 30 FPS arası alıyor genelde.) Fakat i5 128 bit 300 TL'lik ekran kartı ile full-size video çekilebiliyor. Bu durum intelin farkı diye düşünüyorum. Şu anki sistemde crysis 3, callofduty vs oyunlarda sıkıntı çekmiyorum.

Not : Yeni toplayacağım sistemde yeri geldiğinde render yapıcam ve knightonline, diğer oyunların (GTA5 vs. ) kasmamasını istiyorum sadece. Dediğim gibi fazla araştırma fırsatım olmadı. Tabloyu indirimsiz fiyat baz alarak hazırladım. Bu fiyata daha iyi bir sistem için tavsiyelerinizi bekliyorum :) İyi forumlar.

upload_2016-9-8_11-11-24.png
upload_2016-9-8_11-12-9.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Mevcut sisteminiz belleği dışında oldukça yeterli bir sistem. Oyun kaydı alamama nedeniniz yazılımsal veya sisteminizde SSD olmamasından kaynaklanıyor olabilir. Size tavsiyem mevcut sisteminizi birkaç yıl daha kullanmanız. +4GB DDR3 RAM takviyesi ile rahat çalışacaktır o sistem. Çünkü HD 7850 çoğu AAA oyunun sistem gereksinimlerini karşılıyor. HD 7850 iki kez biraz cilalanarak yeniden isimlendirildi ve en son karşılığı R7 370'dir. Bu kart da RX 460'tan sadece %10 daha yavaştır. Hadi sizinki de %15 daha yavaş olsun. Dediğim gibi mevcut sisteminizi biraz bakım ve RAM, SSD takviyesiyle kullanabilirsiniz. Ha illa yeni sistem alacağım diyorsanız belirttiğiniz her iki sistemde de acilen ekran kartını değiştirmelisiniz. GTX 960, 970, 980 ve R9 380, 380X, 390, 390X artık RX 480 ve GTX 1060 çıktığı için alınmayacak kartlardır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı