i5 6600'den AMD sisteme geçme

Üslubunuzdan dolayı sizinle pek tartışmaya girmeyeceğim. Çok bilmişlik taslamıyorum estağfirullah çünkü biliyorum. Kendi kullandığım sistem i5 6500 - 1060 ve işlemcinin özellikle GTA Online'da sınırda kaldığını çoğu zaman da yetmediğini biliyorum. Bu yüzden işlemcinin oyunlarda yetersiz kaldığını söyledim. Hala da söylüyorum. Zaten attığınız GTA Online değil sanırım ve boş yollarda %88-%90 CPU kullanımı görüyorum. Patlama ve kalabalık ortamda o sistemde takılmalar görebilirim.
Hiçbir şekilde, hiçbir zaman yanlış algı oluşturmadım, atıp tutmadım. Kendi deneyimlerim ve kendi gördüklerimle buraya cevap yazıyorum. Ben tartışmayı seven bir insanım. Ama karşımdakinin de insana benzer bir şekilde karşıma çıkmasını isterim.
Neyse konu sahibi arkadaş zaten renderda yetmiyor demiş. Ben tavsiyemi söyledim. Konuyu da takipten çıkıyorum işgal etmeye gerek yok burayı.

Anlaşılan görsellerden de tatmin olmadınız, bu arada sondan 2. görsel Online'a ait. Boş yolda, kalabalık yolda, patlamada fark etmiyor. Hep benzer CPU kullanımı mevcut, darboğaz sıfır, benim de yalan söyleyecek halim yok, kendi deneyimlerimi aktarıyorum ben de. İkna olabilmeniz için illa video mu atmam gerekiyor size? İsterseniz de atarım yine, sorun olmaz benim için 😄. Onu bıraktım, BF V Online gibi ağır bir oyunda yanımda 50 tane bomba patlamasına rağmen 64 kişilik sunucularda bana mısın demiyor, ne takılma, ne de kasma oldu. Bu arada 7500 ile 6500 bir değil, aralarında çok da olmasa da belirgin performansı farkı mevcut, 4/4 standart yapısının savunuculuğunu falan da yapmıyorum yanlış anlaşılmasın, kullandığım modelle kullanıcının işlemcisinin güçleri birbirine benzediği için gerekli kanıtlarla beraber gerçekleri yansıttım, daha da fazla söze gerek yok zaten. Doğruları hazmedemeyip, nasıl olur da 4/4 bir işlemci bu tarz CPU Intensive oyunlarda darboğaz yapmıyor diyen çok bilmiş veletler de yerinde kudursun, yazık onların kafasına.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı