Bazı oyunları sorunsuz oynarken (GTA 5, BF5, FIFA 20 gibi) bazı oyunlarda sorun yaşıyorum. Özellikle de Star Wars Jedi Fallon Order ve AC Odyssey'de CPU kullanımım %100 oluyor, dakika başına 3 kere donma yaşıyorum ve donmalar 5-6 saniye civarı sürüyor. GPU kullanımım yükte 97-98 seviyelerinde. CPU sıcaklığı yükte 60-67 arasında seyrediyor. Windows SSD üzerine kurulu oyunlar HDD. SSD içine temiz kurulum yapmama rağmen bazı oyunlarda ki sürekli donma sorunum devam ediyor.
Birkaç video izledim işlemci yetmiyor ekran kartına, o sebeple oluyormuş ben şimdiye kadar pek güçlü bir sistem kullanmadım o yüzden 6600k bana her kartı besler gibi geldi bilmiyorum belki OC ile bir nebze bu takılmaları geçirebilirsin.
Anakartım OC olmuyor maalesef. BIOS'tan işlemci fanlarını en az %50 olacak şekilde ayarladım ve sorun çözüldü takılma çok nadir oluyor. Yardımın için sağ ol.
Birkaç video izledim işlemci yetmiyor ekran kartına, o sebeple oluyormuş ben şimdiye kadar pek güçlü bir sistem kullanmadım o yüzden 6600k bana her kartı besler gibi geldi bilmiyorum belki OC ile bir nebze bu takılmaları geçirebilirsin.
Anakartım OC olmuyor maalesef. BIOS'tan işlemci fanlarını en az %50 olacak şekilde ayarladım ve sorun çözüldü takılma çok nadir oluyor. Yardımın için sağ ol.