i5 6600k 60 Derece Normal mi?

@DiamondBullets06

1 hafta önce Aida64'ten kararlılık testi yaptığımda en fazla 55'i görmüştüm. Prime95 testinde de 62-64 arası geziniyor. Havalar birden ısındığından böyle sanırım. O.C yapılmadığı sürece 65 üstü normal değil ama onu söyleyeyim sana.

Dosya Ekleri

• 1111.jpg
    1111.jpg
    216,1 KB · Görüntüleme: 135
@DiamondBullets06

1 hafta önce Aida64'ten kararlılık testi yaptığımda en fazla 55'i görmüştüm. Prime95 testinde de 62-64 arası geziniyor. Havalar birden ısındığından böyle sanırım. O.C yapılmadığı sürece 65 üstü normal değil ama onu söyleyeyim sana.
Sağol kardeş. Ben bugün bunu biraz kurcaladım ve 70 derecenin üstüne çıktığı zaman (oyun oynarken) fanlarını hızlandırdığını ve birden 55 derecelere düşürdüğünü gördüm. Heralde benim açımdan tedirgin olunacak durum yok. Biraz şüpheliydim ama derecenin düştüğünü ve technopatın oyun testlerinde diğer işlemcilerin de 55_65 arası gezdiğini görünce, bide yaz sıcağı, normal gibi geldi. Ana gerçekten korkmuştum. Eksik olmayın, sağolun. :)

Sağol kardeş. Ben bugün bunu biraz kurcaladım ve 70 derecenin üstüne çıktığı zaman (oyun oynarken) fanlarını hızlandırdığını ve birden 55 derecelere düşürdüğünü gördüm. Heralde benim açımdan tedirgin olunacak durum yok. Biraz şüpheliydim ama derecenin düştüğünü ve technopatın oyun testlerinde diğer işlemcilerin de 55_65 arası gezdiğini görünce, bide yaz sıcağı, normal gibi geldi. Ana gerçekten korkmuştum. Eksik olmayın, sağolun. :)

HD 530 ile 60 dereceye falan çıkmaması gerek aslında. Çünkü işlemci o gpu ile en fazla %40 kullanıyordu gördüğüm kadarıyla. Hani 60-70 derece arası tam yükte olursa normal.

Peki. Harici ekran kartı satın aldığında değerleri yine paylaşırsan sevinirim.
Tabiki de paylaşırım. Zaten ısınma problemi nedense azaldı gibi. Ets 2'de yarım saat boyunca en fazla 56 derce, ortalama 52'lerde geziniyor. (Gpu kullanımı %100)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı