i5 6600k Açık Geldi

Erotomaniac

Hectopat
Katılım
25 Ocak 2016
Mesajlar
84
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bizdehesapli.com'dan aldığım i5 6600k işlemcimin barkodu yırtıktı üzerine de "ürün kontrolü yapılmıştır" yazılı bant çekmişler. Müşteri hizmetlerini aradım, çıkan kadın "aldığımız tüm işlemciler gümrükte kontrol edilip elimize geçiyor, o sebepten sattığımız tüm işlemciler böyle yırtık, size özel bir durum değil, endişelenmeyin zaten 2 yıl distribütör garantisi vardır." dedi. Ben tatmin olmadım açıkçası.

Yeni sistem alan arkadaşlar, sizin işlemcileriniz de fotoğraftaki gibi yırtık mı geliyor? Şeffaf bandı ben kestim ama barkod geldiğinde de fotoğrafta görüldüğü gibi yırtık geldi. Cayma hakkımı kullanıp, iade edip başka bir yerden almak istiyorum eğer kapalı kutuda gönderiyorlarsa.
20160321031007.jpg
20160321031008 (1).jpg
20160321031008.jpg
 
Gelen onlarca işlemciyi açıp tek tek kontrol mü ediyorlar ? Kaç firmanın tırı yanaşıyor o gümrüklere? O kuyrukta öyle bir davranış sergilemesi mümkün değil. Öyle bir lüksleri yok. Ürünü geri gönder. Adamdaki rahata bak ya...
 
Yırtık etiketli ürün satmak bildiğim üzere yasal değil. Bunu tüketici mahkemesine bile bildirebilirsin. Belli ki o ürün başkasına satılıp iade alınıp sana satılmış.
 
İade talep edin direkt. Kabul etmezlerse tüketici haklarına başvurun. Vatan bilgisayar'dan alırken ambalajı açık ürün veriyorlar mı? Onlarınki başka gümrükten mi geçiyor? Size söyledikleri saçmalıktan başka bir şey değil kısacası.
 
Kutunun içinden iade belgesi de çıktı, "iade belgesini doldurup yurtiçi kargo ile iade belgesinde yazan adrese kargolayabilirsiniz" dedi kadın. Bunu geri verip başka bir yerden alıyorum. Teşekkürler arkadaşlar.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı