i5 6600K ile RTX 3050-3060 darboğaz yapar mı?

Eltyrs

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
i5-6600K CPU.
16 GB RAM (hızlarını tam hatırlamıyorum)
NVIDIA GTX970 ekran kartı.
Kullanıyorum. Ekran kartını RTX 3050-3060 gibi bir karta upgrade edeyim diyorum nitekim şu anda son çıkan oyunları 60FPS oynayamıyorum. Sizce darboğaz sorunu yaşar mıyım?

-Konu dışı-
Küçüklüğümden beri bilgisayar kullanıyorum bu devirde bilgisayar toplamak imkansıza yakın olduğundan acaba ekran kartı upgradelemek yerine Xbox alsam daha mı uygun olur diye de düşünmüyor değilim. Düşüncelerinizi merakla bekliyorum sağ olun şimdiden.

-Konu dışı-
Küçüklüğümden beri bilgisayar kullanıyorum bu devirde bilgisayar toplamak imkansıza yakın olduğundan acaba ekran kartı upgradelemek yerine Xbox alsam daha mı uygun olur diye de düşünmüyor değilim. Düşüncelerinizi merakla bekliyorum sağ olun şimdiden.
Oyun için xbox alınır gayet güzel game pass zaten harika zaten o bilgisayar yeter Xbox ile yüksek seviye oyunları oynayabilirsiniz Xbox series s gayet iyi bir tercih olacaktır

3060 alacağınıza seris s alın, konsola özel optimizasyon olduğu için çok daha uzun sürede keyifli oyun deneyimi yaşarsınız. 6600k darboğaz yapar.

Aslında ekran kartını yükseltmek yerine başka bir yol izleyebilirsin 3060 gibi bir kart 8.000 liradan başlıyor belli ki bütçen var elinde ki sistemi 3-5K liraya elinden çıkarıp 12-13K ya şu tarz yeni bir sistem alabilirsin.

Aslında ekran kartını yükseltmek yerine başka bir yol izleyebilirsin 3060 gibi bir kart 8.000 liradan başlıyor belli ki bütçen var elinde ki sistemi 3-5K liraya elinden çıkarıp 12-13K ya şu tarz yeni bir sistem alabilirsin.

Bu da çok mantıklı, sağolasın. Daha önce AMD ekran kartı kullanmadım çok aşina değilim modellerine, nvidia muadili nedir rx6600'ün?

Bu da çok mantıklı, sağ olasın. Daha önce AMD ekran kartı kullanmadım çok aşina değilim modellerine, NVIDIA muadili nedir RX6600'ün?

3060'a çok yakın performansı var o kartın. Ben o sistemi örnek olsun diye attım kasa ve Power Supply çöp olabilir RAM'leride ilk defa gördüm. Eğer dediğim yolu izleyecek olursan bütçeni belirleyip yeni konu aç yardımcı olurlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı