GoktugGecer07
Hectopat
Daha fazla
İyi günler. Öncelikle 1 hafta önce sistem topladım Vatan bilgisayar mağazasından ve 3 gün öncede Gta 5'i indirmeye basladım dün çalıştırdım tüm ayarlar yüksek ve mssa x8 olmasına rağmen 80 fps gayet akıcı oynuyordum 3-4 dakika sonra ara ara müthiş kasmalar donmalar oluyor ve RAM kullanımı %90'u görüyor.
Samsung 250 GB sabit disk'im var fakat baya eski acaba ondan kaynaklı mı bilmiyorum. Araştırmalarıma göre çoğu insanda sabit disk yenileyince düzelmiş fakat benim ram kullanımım sadece gta 5 açıkken 7 GB kullanılıyor. Güç kaynağımda Corsair VS550
Lütfen yardım edermisiniz Skylake sistemim var fakat ondan verim alamıyorum! @Recep Baltaş @Ali Güngör
Samsung 250 GB sabit disk'im var fakat baya eski acaba ondan kaynaklı mı bilmiyorum. Araştırmalarıma göre çoğu insanda sabit disk yenileyince düzelmiş fakat benim ram kullanımım sadece gta 5 açıkken 7 GB kullanılıyor. Güç kaynağımda Corsair VS550
Lütfen yardım edermisiniz Skylake sistemim var fakat ondan verim alamıyorum! @Recep Baltaş @Ali Güngör
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: