O onurkapan Hectopat Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2019 #11 BlackeagLee dedi: Aynen stok soğutucu. Ama normal sıcaklık ya. Zaten sıcaklıkla kasmanın pek bir bağlantısı yok ki sonuçta işlemci vereceği frekansı veriyor Genişletmek için tıkla... Stok mu diye merak ettim, neredeyse aynı işlemci ile drop yemen garip oldu, benim ekran kartı düşük ancak RAM 16 GB belki farklılık burada oluyordur. Yani benim bir önceki işlemci i3 6098p ile bile nadiren drop yiyordum.
BlackeagLee dedi: Aynen stok soğutucu. Ama normal sıcaklık ya. Zaten sıcaklıkla kasmanın pek bir bağlantısı yok ki sonuçta işlemci vereceği frekansı veriyor Genişletmek için tıkla... Stok mu diye merak ettim, neredeyse aynı işlemci ile drop yemen garip oldu, benim ekran kartı düşük ancak RAM 16 GB belki farklılık burada oluyordur. Yani benim bir önceki işlemci i3 6098p ile bile nadiren drop yiyordum.
BlackeagLee Megapat Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 901 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2019 #12 onurkapan dedi: Stok mu diye merak ettim, neredeyse aynı işlemci ile drop yemen garip oldu, benim ekran kartı düşük ancak RAM 16 GB belki farklılık burada oluyordur. Yani benim bir önceki işlemci i3 6098p ile bile nadiren drop yiyordum. Genişletmek için tıkla... RAMden dolayı olacağını düşünmüyorum ya başka birşey var ağa acaba sanal bellek muhabbetini düşünüyorum ama bilmiyorum onurkapan dedi: Stok mu diye merak ettim, neredeyse aynı işlemci ile drop yemen garip oldu, benim ekran kartı düşük ancak RAM 16 GB belki farklılık burada oluyordur. Yani benim bir önceki işlemci i3 6098p ile bile nadiren drop yiyordum. Genişletmek için tıkla... Kardeşim merhaba. Acaba sanal bellek ile ilgili bir sorun olabilir mi internette buna rastladım ama ne kadar yararlı olur bilmiyorum Son düzenleme: 5 Mayıs 2019
onurkapan dedi: Stok mu diye merak ettim, neredeyse aynı işlemci ile drop yemen garip oldu, benim ekran kartı düşük ancak RAM 16 GB belki farklılık burada oluyordur. Yani benim bir önceki işlemci i3 6098p ile bile nadiren drop yiyordum. Genişletmek için tıkla... RAMden dolayı olacağını düşünmüyorum ya başka birşey var ağa acaba sanal bellek muhabbetini düşünüyorum ama bilmiyorum onurkapan dedi: Stok mu diye merak ettim, neredeyse aynı işlemci ile drop yemen garip oldu, benim ekran kartı düşük ancak RAM 16 GB belki farklılık burada oluyordur. Yani benim bir önceki işlemci i3 6098p ile bile nadiren drop yiyordum. Genişletmek için tıkla... Kardeşim merhaba. Acaba sanal bellek ile ilgili bir sorun olabilir mi internette buna rastladım ama ne kadar yararlı olur bilmiyorum
O onurkapan Hectopat Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2019 #13 CJack60 dedi: Bir nebze düşüş olur diye düşünüyorum. Yine de bunu deneyip kendin görmelisin. Genişletmek için tıkla... 4.5 olarak overclock yaptım başarılı bir şekilde, 40 dakika stres testinde %100 yük altında MAX 60 derece gördü işlemci. Düşündüğümüz gibi render süresinde düşüş oldu ve camtasia' da videoyu 60 FPS olarak convert etmek işlemi de kısaldı.
CJack60 dedi: Bir nebze düşüş olur diye düşünüyorum. Yine de bunu deneyip kendin görmelisin. Genişletmek için tıkla... 4.5 olarak overclock yaptım başarılı bir şekilde, 40 dakika stres testinde %100 yük altında MAX 60 derece gördü işlemci. Düşündüğümüz gibi render süresinde düşüş oldu ve camtasia' da videoyu 60 FPS olarak convert etmek işlemi de kısaldı.