i5 6600K Overclock

Aynen stok soğutucu. Ama normal sıcaklık ya. Zaten sıcaklıkla kasmanın pek bir bağlantısı yok ki sonuçta işlemci vereceği frekansı veriyor
Stok mu diye merak ettim, neredeyse aynı işlemci ile drop yemen garip oldu, benim ekran kartı düşük ancak RAM 16 GB belki farklılık burada oluyordur.

Yani benim bir önceki işlemci i3 6098p ile bile nadiren drop yiyordum.

Stok mu diye merak ettim, neredeyse aynı işlemci ile drop yemen garip oldu, benim ekran kartı düşük ancak RAM 16 GB belki farklılık burada oluyordur.

RAMden dolayı olacağını düşünmüyorum ya başka birşey var ağa acaba sanal bellek muhabbetini düşünüyorum ama bilmiyorum

Kardeşim merhaba. Acaba sanal bellek ile ilgili bir sorun olabilir mi internette buna rastladım ama ne kadar yararlı olur bilmiyorum

Son düzenleme:
Bir nebze düşüş olur diye düşünüyorum. Yine de bunu deneyip kendin görmelisin.
4.5 olarak overclock yaptım başarılı bir şekilde, 40 dakika stres testinde %100 yük altında MAX 60 derece gördü işlemci.

Düşündüğümüz gibi render süresinde düşüş oldu ve camtasia' da videoyu 60 FPS olarak convert etmek işlemi de kısaldı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı