Bilgisayarım FiveM'de Ultra ayarlarda Full + Full her şey acık olmasına rağmen darboğaz yapıyor ve drop giriyor. Darboğazı nasıl önlerim?
ASUS RX580 4 GB.
Ripjaws G.Skill 16 GB.
Intel Core i5-6600K 3.50 GHz.
Bendede rx570 r5 2500x quad 8gb ddr4 3200mhz ram bulunmakta driverlar vs. Herşey güncel lâkin işlemci kullanımı hep yüksek muhtemelen sebebi monitörümün 1440x900 olması 1080p bir monitöre geçer isem bu sorunun düzeleceği düşünüyorum sanada aynı şekilde tavsiye ederim.
Bende de RX570 R5 2500X Quad 8 GB DDR4 3200MHz RAM bulunmakta driverlar vs. her şey güncel lâkin işlemci kullanımı hep yüksek muhtemelen sebebi monitörümün 1440x900 olması 1080p bir monitöre geçer isem bu sorunun düzeleceği düşünüyorum sana da aynı şekilde tavsiye ederim.
Arttırmana gerek yok zaten grafik ayarlarında en altta "Restore Default" diye bir seçenek görmelisin o seçeneğe tıkla ve sorunun devam edip etmediğini ilet bekliyorum
Arttırmana gerek yok zaten grafik ayarlarında en altta "restore default" diye bir seçenek görmelisin o seçeneğe tıkla ve sorunun devam edip etmediğini ilet bekliyorum.
Hmm, o zaman fivem'i revo uninstaller programı ile kökünden silip tekrar kurmak ve mümkünse sadece 1 suncuya girmek yoksa scriptler çakışıp dropu tetikliyebiliyor
Hmm, o zaman FiveM'i Revo Uninstaller programı ile kökünden silip tekrar kurmak ve mümkünse sadece 1 suncuya girmek yoksa scriptler çakışıp dropu tetikliyebiliyor.