RAM alsam düzelir mi? Kaç GB almalıyım 4 GB alsam yetmez mi FiveM için? Veya 8 GB.
Güzel kardeşim istersen RAM'in 164 GB olsun o işlemciyle her türlü drop yersin.
RAM alsam düzelir mi? Kaç GB almalıyım 4 GB alsam yetmez mi FiveM için? Veya 8 GB.
RAM alsam drop olayı gitmezmi mi veya azalırmı işlemciyi yeni aldım şu an memnunum bir anda drop yiyorum sinir oluyorum.
Sadece FiveM de yemem normalmi peki diğer Oyunları Gayet Akıcı OynuyorumGüzel kardeşim istersen RAM'in 164 GB olsun o işlemciyle her türlü drop yersin.
Sadece FiveM de yemem normal mi peki diğer oyunları gayet akıcı oynuyorum.
Peki benim kullandığım Ram 3000mhz ben bunun yanına 3200 MHz taksam veya 2000 küsür bir sıkıntı olurmu drop vs+8 RAM ekle dediğim gibi veya çift kanal 4x4 8 GB yap.
Peki benim kullandığım RAM 3000MHz ben bunun yanına 3200 MHz taksam bir sıkıntı olur mu drop vs.
Peki benim kullandığım RAM 3000MHz ben bunun yanına 3200 MHz taksam veya 2000 küsur bir sıkıntı olur mu drop vs.
3200MHz'lik RAM 3000MHz ile çalışır drop yemezsiniz demiyorum fakat önemli ölçüde azalır.
Şu anki hali ile 70,80 arası FPS kalabalık ortama gidince (sunucu 200.250 kişi) 10.20 FPS'lere düşüyor alsam kaç FPS düşüşlüğü yaşarım?
O işlemci ve ekran kartınız ile alakalı bir şey. Sisteminize yetersiz kalıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.