zafer islamoğlu
Kilopat
Daha fazla
Anakarttan harddisk bağlantısını kesin. (sata ve güç kablo bağlantısını çıkarın) CMOS reset yapmayı deneyin. Olmazsa Anakartı garantiye gönderin.
Yapacağın BIOS ayarları Windos'un çalışmasını etkilenmez. Sorun EL Capitan değil. Hatalı BIOS ayarları yada hatalı imaj hazırlamış olabilirsin. Şu rehberi incele.
10.11.X Skylake Kurulumda Temel Ayarlar
Evet.Her halukarda El Capitan a uygun bios ayarlarını kaydedip unutmayacağım o ayarlar Windows' u da sorunsuz çalıştıracak diye algılıyorum.
Hackintosh'ta Bootcamp yazılımı Win yükleyemezsin. OS X kurulum aşamasında eğer tek bir HDD üzerinde OS X ve Win kurulumu yapacaksan, aşağıdaki rehberde "ADIM 13" konusunu takip et. Ayrı bir HDD içinse ayrıca bir şey yapmana gerek yok. Normal bir şekilde Win kurulumunu yapabilirsin.El Capitan içinden Bootcamp gibi (ismi yanlış yazmış olabilirim) gibi bir sistemle Windows kuracam sanırım
Evet.
Hackintosh'ta Bootcamp yazılımı Win yükleyemezsin. OS X kurulum aşamasında eğer tek bir HDD üzerinde OS X ve Win kurulumu yapacaksan, aşağıdaki rehberde "ADIM 13" konusunu takip et. Ayrı bir HDD içinse ayrıca bir şey yapmana gerek yok. Normal bir şekilde Win kurulumunu yapabilirsin.
[Rehber] Clover ile Laptop'lara OS X Kurulumu
Grafik için şu konuyu incele:
10.11.4 El Capitan için Skylake HD 530 Aktif Etmek
Ayrıca Ses için ve Grafik için:
Grafik için şu konuyu incele:
10.11.4 El Capitan için Skylake HD 530 Aktif Etmek
Ayrıca Ses için ve Grafik için:
Çünkü tanımamış. Yukarıda verdiğim rehberi doğru olarak yaptığından emin ol. Ek olarak aşağıdaki konudaki ilk adımı uygula:Üstat ekran kartı falan kuruldu ama sistem bilgisinde VRAM (Toplam) :7 diyor ve ekran safari de özellikle sekme üstlerinde garip gölgeler oluşturarak çalışıyor. Bios ta 512 mb ayırdım ona rağmen neden 7 gözüküyor acaba doğru tanıtamadım mı?