Sanal ram olmazsa olmaz otomatik olarak değer veriyor Windows.
İşlemciyi sağlam soğut ve hava akışı stabil olsun.
Ben a6-6400k işlemciyi 5.1GHz ile çalıştırıyorum çünkü kasada 5 tane cm fan var ve xigmatek CPU ve chipset soğutması kullanıyorum.
cezalı mıydım bilmiyorum cevaplayamadım kusura bakmayın işlemciyi o.c etmedim hiç işlemcinin üzerinde cm hyper souğutucu var ısıdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum oyunda fps bi yükselip bi düşüyor anlam veremedim oyunu zaten en yüksek ayarda oynuyorum
cezalı mıydım bilmiyorum cevaplayamadım kusura bakmayın işlemciyi o.c etmedim hiç işlemcinin üzerinde cm hyper souğutucu var ısıdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum oyunda fps bi yükselip bi düşüyor anlam veremedim oyunu zaten en yüksek ayarda oynuyorum
Hocam sorun darboğazmış biostan intel monitor biseyini kapatip hallettim eski haline döndü sağolasın yardımın için
BIOS ayarlarından Intel monitör bir şeyi vardı, yabancı sitelerde onu kapatın düzelir yazıyordu. Kapattım, düzeldi. Umarım senin de problemine çözüm olur.
Sanal ram olmazsa olmaz otomatik olarak değer veriyor Windows.
İşlemciyi sağlam soğut ve hava akışı stabil olsun.
Ben a6-6400k işlemciyi 5.1GHz ile çalıştırıyorum çünkü kasada 5 tane cm fan var ve xigmatek CPU ve chipset soğutması kullanıyorum.