Durum biraz farklı sadece 1 oyunda reset atıyordu o da Z1Z1 Kotk son zamanlarda CSGO'da da atmaya başladı, ama diğer oyunlarda sorun yok. Format attım hala aynı ısı problemi değil eminim ona driverlar güncel windows uptade yaptım, sorun bulduğu zaman otomatik olarak kapatma tikini kaldırdım. Aşağıda resim bırakıyorum PC'nin özelliklerini yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Birçok nedenden dolayı kaynaklanıyor olabilir. İlk öncelikle CoreTemp indirerek sıcaklıklarını bir bak, boşta ve yükte CPU kullanıma bak sonra bir resim at.
Temiz bir Windows 10'dan kastın ne acıkcası bilmiyorum hocam şuan kullandığım 8.1 pro ve orjinal değil. Öncesinde de orjinal kullanmıyordum birazdan Aida64 SS'ini atıyorum:
Malesef yok windows 10 yükledim şuan birde böyle deneyeyim, olmazsa eğer tamirciye götüreceğim güç kaynağında sıkıntı olduğunu düşünüyorum derim o zaman.
Malesef yok windows 10 yükledim şuan birde böyle deneyeyim, olmazsa eğer tamirciye götüreceğim güç kaynağında sıkıntı olduğunu düşünüyorum derim o zaman