i5 6600K Sistem Toplama

Daha fazla  
Bunlar uyumlu mu yoksa uyumsuz mu veya daha uyguna daha iyi olur mu ? Şimdiden teşekkürler. :D

Ekran Alıntısı.PNG

Monitör önerir misin buna uygun ve ekran kartı nasıl sizce? Kararsız kaldım.

k seri işlemci alıyorsanız soğutucu da eklemenizi öneririm. Stok fan overclock için yetersiz olur. Bütçeniz yoksa bile SSD'yi çıkarıp soğutucu eklemelisiniz. Sistemi ne için topladığınıda belirtirsen daha iyi yardım alabilirsin.

RAM fazla olmus, oradan artan para ile hyper 212 evo alınabilir.

Eğer OC yapılmayacaksa önerim:

-Intel core i7 6700 işlemci
-Gigabyte H170 HD3 anakart
-Sapphire R9 380X nitro Dual-X Gpu
-Kıngston 8 GB DDR4 2133 MHz RAM
-Samsung 850 evo 250 GB SSD
-Seagate 1 TB 7200 RPM HDD
-Silverstone Kcas 80+ 600W güç kaynağı
-Aerocool aero800 kasa

Bence daha ileriye yönelik bir sistem oldu aynı fiyata.

Amaç oyun ise 16GB RAM şuanda gereksiz. Onun yerine 8 GB RAM alıp artan para ile ekran kartını geliştirebilirsiniz. SSD olarak V300 serisi sıkıntılı kısa sürede performansı düşüyor bende kullanmıştım. HyperX Fury, Sandisk Ultra II veya Samsung evo 850 tercih etmenizde fayda var. K serisi işlemcilerde stock fan olmuyor diye biliyorum, ayriyeten fan almanız lazım o da masraf. Eğer overclock olmasa da olur derseniz böyle bir sistem önerebilirim AMD ekran kartlarına alerjiniz yoksa GTX970 yerine Sapphire R9 390 NITRO Tri-X hatta 390X de alınabilir, daha iyi performans verir.:

3500PCsinerji.png

Son düzenleme:
Amaç oyun ise 16GB RAM şuanda gereksiz. Onun yerine 8 GB RAM alıp artan para ile ekran kartını geliştirebilirsiniz. SSD olarak V300 serisi sıkıntılı kısa sürede performansı düşüyor bende kullanmıştım. HyperX Fury, Sandisk Ultra II veya Samsung evo 850 tercih etmenizde fayda var. K serisi işlemcilerde stock fan olmuyor diye biliyorum, ayriyeten fan almanız lazım. Eğer overclock olmasa da olur derseniz böyle bir sistem önerebilirim:

Eki Görüntüle 144929
peki oc li olursa
çok mu fazla fiyat olur

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı