i5 6600k sistem vs i7 6700 sistem

@dgknovck Onun için de 550 watt 80+ yeterli olur . 275 watt ekran kartı hadi 100 watt işlemci tüketsin diğer bileşenler 50 watt tüketse 425 watt falan.

Sorun çıkartıyor dostum. Yabancı forumlarda kaynağı belirlenmeyen sorunlar çıkartmış bu konuyu araştırdım. Hani bir söz varya evdeki hesap çarşıya uymadı diye. İşte tam bu PSU için söylenmiş bir söz. 650 W 80+ sertifikalı PSU bile yetmiyor. Hele ki elektrik bizim ülkemizde bu kadar oynakken hiç riske atılmamalı.

Hepsini toplasan 500 watt zor olur. 600 80+ veya 550 80+ yeterli gelir diye düşünüyorum. 750 watt daha garanti olur tabi ama bilmiyorum pratikte 650 yeter mi yetmez mi

Pratikte yetiyor hatta fazla bile geliyor. Ama icraatta sürekli sistemi kitliyor, ummadık yerde kapanıyor. Şartlar böyle olunca zaten inişli çıkışlı bir hâl almış oluyor sisteme zarar vermeye başlıyor, hele birde düşük voltaj olursa parçalara zarar vermeninde ötesine gidiyor. Şimdi bu iş böyle olunca o kadar verilen parayı riske atmak sıkıntı. Şahsen ben o riske girmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…