i5-6600K sistemde R6S oyununda 100% CPU kullanımı

Hocam aynı sorun var ayarlarıma bağlı donmaların süreleri değişiyor GeForce Experience'nin ayarları ile girdiğimde 2. elde direkt donmalar başlıyor ve girdikçe artmaya devam ediyor 3. 4. maçlardan sonra direkt cehenneme dönüyor oyun adım atılamaz hale geliyor oyunun otomatik ayarlarında ise ilk 2 el güzel geçiyor ve 3. elde donmalar başlıyor bir çözüm bulabildiniz mi veya özetle sorunun ne olduğunu çözen var ise anlatabilir mi?

Merhaba sorunu çözemedim maalesef ama bilgisayar donanımı ile alakalıydı sanırım. Ayrıca o sıralar fanlarım çalışmıyormuş onu fark ettim ve fanları düzelttirdim ondan sonra bu sorun daha da azalmıştı hatta nadir oluyordu. Şimdi ise yeni sistem topladım ve sorunu hiç yaşamıyorum. Büyük ihtimal ile CPU ısınıyor veya donanım yetersizliği bu soruna sebep oluyordur.

ısıdan olduğunu düşünmüyorum gpu tweak 3 yazılımının cpu kullanım ve ısı göstergesini aktif edip oyuna girdim savunan tarafta iken silahlar ateş edildikçe veya duvarlar kırıldıkça cpu kullanımı %100 e çıkıyor ve ısı da 55c ye yükseliyor fan modum turboda 55i geçtiğini görmedim ayrıca cpunun ısı yükselmesi ekran kartının ısısı ile bir değil sanırım macundan kaynaklı olabilir ekran kartımın ısısının düşmesi 1 dk gibi bir süre bulurken cpunun ısısı kullanım bitince anlık bir şekilde düşüyor yani ilk roundda da 55cyi gördüğüm olmuştu denemediğim yöntem kalmadı ve çok azınlık bir kitle bu sorunu yaşamış yabancılarda 2 3 tane forum gördüm sorunları deniyorum her neyse geri döndüğünüz için teşekkürler iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…