yusuf alkas
Hectopat
Bana da çok garip geliyor ama durum bundan ibaret. Squad ile girdiğimde kasma meydana gelirken tek girdiğimde kasma olmuyor ki bunu çok kez denedim ve test ettim. Şu an bunu denesem bile sonuç alamayacağım çünkü tek gireceğim ve zaten tek olduğumda da kasma olmuyor. Ubisoft ile de yazıştım ancak standart temp klasörünü temizle, arka plan uygulamalarını kapat ve dosya doğrulama gibi işlemleri önerdi sadece ki bunlarında hepsini yaptım hatta bilgisayarı formatladım. Arkadaşımın hesabı ile squada girince de sorun olmadı sanırım hesap ile ilgili bir sorun var ama bu denli işlemciyi zora sokan sorun ne bulamadım.
Hocam aynı sorun var ayarlarıma bağlı donmaların süreleri değişiyor GeForce Experience'nin ayarları ile girdiğimde 2. elde direkt donmalar başlıyor ve girdikçe artmaya devam ediyor 3. 4. maçlardan sonra direkt cehenneme dönüyor oyun adım atılamaz hale geliyor oyunun otomatik ayarlarında ise ilk 2 el güzel geçiyor ve 3. elde donmalar başlıyor bir çözüm bulabildiniz mi veya özetle sorunun ne olduğunu çözen var ise anlatabilir mi?