i5 6600K sisteme ekran kartı önerisi

Bütçe
3200

conorwolf

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımdaki ekran kartını geliştirip yayın yapmaya çalışıyorum fakat uyumlu olur mu, bana hangi konuda nasıl bir sıkıntı çıkartır bilmiyorum ve yardıma ihtiyacım var.

Yükselteceğim ekran kartı: MSI GeForce RTX2060 GAMING 6G GDDR6 192Bit.

Öncelikle bilgisayarımın özelliklerini belirteyim:
  • RAM: Kingston 16 GB (2x8) HyperX Fury 2400MHz CL15
  • Işlemci: i5 6600K Skylake
  • Ekran kartı: MSI GTX970
  • Anakart: MSI Z170A GAMING M3
  • Samsung Evo 250GB SSD
  • 1TB HDD
  • Corsair Hydro H45 sıvı soğutucu

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum konu ile alakasız olacak ama GTX 970 ile herhangi bir sorun yaşıyor musun? Kartın VRAM sorunu seni rahatsız ediyor mu?

6600K ve 2060 ile tek PC yayın + 1080P oyun biraz sorun çıkarabilir size. Önerim elinizdeki işlemci + anakartı satıp R5 1600AF + B450 anakart almanız. Böylelikle 6C12T bir işlemci ile güzelce yayın yapıp oyununuzu oynayabilirsiniz. RAM'leri de ufak bir overclock yaparsınız MHz yükseltmek için. Benim önerim bu şekilde olur.

6600K ve 2060 ile tek PC yayın + 1080P oyun biraz sorun çıkarabilir size. Önerim elinizdeki işlemci + anakartı satıp R5 1600 AF + B450 anakart almanız. Böylelikle 6C12T bir işlemci ile güzelce yayın yapıp oyununuzu oynayabilirsiniz. RAM'leri de ufak bir overclock yaparsınız MHz yükseltmek için. Benim önerim bu şekilde olur.

Önerin için teşekkür ederim ama anakart ve işlemci şu an için değiştiremem bütçem yeterli değil sadece ekran kartı alıp sistemimi en azından biraz daha güçlendirmek istiyorum yazın anakart ve işlemci değiştirebilirim.
Dostum konu ile alakasız olacak ama GTX 970 ile herhangi bir sorun yaşıyor musun? Kartın VRAM sorunu seni rahatsız ediyor mu?

Ekran kartından yana bir sıkıntım yok ama yayın için yetersiz olduğunu söyledikleri için değiştirme gereği duyuyorum yoksa sistemimden memnunum.
6600K ve 2060 ile tek PC yayın + 1080P oyun biraz sorun çıkarabilir size. Önerim elinizdeki işlemci + anakartı satıp R5 1600 AF + B450 anakart almanız. Böylelikle 6C12T bir işlemci ile güzelce yayın yapıp oyununuzu oynayabilirsiniz. RAM'leri de ufak bir overclock yaparsınız MHz yükseltmek için. Benim önerim bu şekilde olur.

Ne gibi sorunlar çıkartabilir bana kral yardımcı olur musun?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı