i5 6600K sisteme Ekran Kartı Önerisi

Tamamdır Hocam sağol. RX 570 bakıyor olacağım ancak GT 730 veya üstü almamı öneren çevremden çok insan oldu. Performansı nedir bu GT 730'un hiçbir bilgim yok. Aklınıza gelen başka öneriler olursa eğer paylaşırsanız sevinirim.
GT 730 kadar leş bir ekran kartı yoktur. GTA 5'i 720p'de 60 FPS anca oynarsınız.

Hangi ildesiniz 2. el öneride bulunabilirim.
Eskişehir Hocam.
GT 730 kadar leş bir ekran kartı yoktur. GTA 5'i 720p'de 60 FPS anca oynarsınız.
Şuan RX 570 1000+TL üstünde gözüküyor. Kur düşerse eğer birkaç ay içinde , para biriktirerek sıfırını alabilirim belki. Sağol Hocam Tekrardan. AMD tarafından başka öneri varmıdır peki RX 570 altında, fiyatı daha uygun.
RX460 var Eskişehir'de 800TL 4 GB isterseniz sarı siteden bakabilirsiniz ürüne. NVIDIA tarafında GTX970 3 fanlı model bulunuyor 1100TL'ye 4 GB isterseniz ona da bakabilirsiniz. 1300TL yede 1050 Ti bulunuyor ama tek fanlı seçim sizin bütçeyi 300 TL aştım farkındayım ama bunlar bulunuyor.
Hocam zamanın için çok sağol bakıyor olacağım, teşekkürler.
Hocam birkaç denemeden sonra Windows girmeyi başardım güvenli modda ekran kartımın sürücülerini DDU ile kaldırdım ve Ekran kartını güncelledim. Windows açıldı üzerine birkaç oyunda FPS denedim ve hiçbir sıkıntı yok AC:Unity herşey yüksekte 60fps - Battlefield 1 herşey yüksek 50-60 FPS sıkıntı yok. Ancak PC Restart attığımda her zaman windowsu açmıyor. Sıkıntı nedir acaba çünkü kart çalışıyor...

Son düzenleme:
Eskişehir hocam.

Şu an RX 570 1000+TL üstünde gözüküyor. Kur düşerse eğer birkaç ay içinde, para biriktirerek sıfırını alabilirim belki. Sağ ol hocam tekrardan. AMD tarafından başka öneri var mıdır peki RX 570 altında, fiyatı daha uygun.

Hocam zamanın için çok sağ ol bakıyor olacağım, teşekkürler.

Hocam birkaç denemeden sonra Windows girmeyi başardım güvenli modda ekran kartımın sürücülerini DDU ile kaldırdım ve ekran kartını güncelledim. Windows açıldı üzerine birkaç oyunda FPS denedim ve hiçbir sıkıntı yok AC: Unity her şey yüksekte 60FPS - Battlefield 1 her şey yüksek 50-60 FPS sıkıntı yok. Ancak PC restart attığımda her zaman Windows'u açmıyor. Sıkıntı nedir acaba çünkü kart çalışıyor...

Bu sorun hakkında pek bilgim yok açıkcası arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı