i5 6600k sisteme r9 380 takılır mı?

Hocam bu bütçeye Gtx 970 yakışır. Alternatif bırakıyorum. SSD sonra ekleyebilirsiniz. Soğutucu sıkıntısı olduğu için ekleyemedim bu yüzden siz Hyper t4 yada Hyper 212 evo alabilirsiniz başka bir yerden.
Eki Görüntüle 107100

Elinizdeki güç kaynağıyla sıkıntı yaşamazsınız. FSP tercih etmekle doğru karar almışsınız. Çoğu firmanın güç kaynaklarını FSP üretir.
Teşekkür ederim hocam zaten Technopat test sisteminde FSP Raider vardı. I5 4460 işlemcime 980 veya 980 Ti taksam tam performans alamama durumu olur mu karttan ?

@BERWAR Kepler mimarisine sahip kartlar DirectX 12'den tam anlamıyla faydalanabilecek mi ?

Hocam eğer 1080p oyunculuk düşünüyorsanız bence 980 ve 980Tİ almaya gerek yok. Hele 1080p için 980Ti hiç uygun olmaz. 980 alınacaksada bütçe 5000 liranın üzerinde olmalı. 1080p oyunculuk için 970 yada R9 390 tercih edilebilir. Bu yüzden bence 980 ile arasındaki 600-700 liralık farka da değmiyor. Eğer 1080p oyunculuk düşünüyorsanız Gtx 970 alıp sistemin diğer bileşenlerine yüklenin. Hele 1080p için 980Ti alacaksanız karta küfür etmek gibi olur.

Hocam eğer 1080p oyunculuk düşünüyorsanız bence 980 ve 980Tİ almaya gerek yok. Gtx 970 1080p için şu anda F/P bir ürün. Bu yüzden bence 980 ile arasındaki 600-700 liralık farka da değmiyor. Eğer 1080p oyunculuk düşünüyorsanız Gtx 970 alıp sistemin diğer bileşenlerine yüklenin. Hele 1080p için 980Ti alacaksanız karta küfür etmek gibi olur.
Doğru söylüyorsunuz 980 Ti için en az 1440P şart. Hatta 4K. Sistemimin diğer bileşenlerinde bir eksik olduğunu düşünmüyorum. Harddisk benim için yeterli, RAM zaten yeterli, işlemci ve güç kaynağı da öyle. @BERWAR Mesajını geç gördüm hemen sertleşmene gerek yok.

Sisteminiz imzanızdaki gibiyse ekran kartı takviyesi yeterli olacaktır hocam. HI-LEVEL ramler ile alakalı da şikayetler okumuştum ama siz bu konuda birşey demediğinize göre sıkıntı yok demektir.
Yıllardır kullanıyorum hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Hatta Memtest86+ ile test ettim en ufak bir hata çıkmadı ama tabii ki bende Kingston RAM öneriyorum sistem tavsiyelerin de. Sizin işlemci ve ekran kartınız nedir ?

Oyun dünyasının çok acelesi var hocam. Çok gelişiyor bu yüzden Gtx 970 şimdiki gibi olmaz kesinlikle. Ama 2 yıl sonra da High ayarlarda rahatlıkla oyun oynatabilir diye düşünüyorum.
Teknoloji böyle birşey hocam birşey alıyoruz 1 saniye sonra pat yenisi çıkıyor. :(

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı